Maneciu 4 ALL
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Maneciu 4 ALL

Counter-strike, Photoshop, Hacking, Soft, Rewiews, Discutii despre jocuri 
PortalAcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

vine, vine, cine vine?

In jos 
+6
R3sp3ct
Jeff Hardy
Kid #Killah
Marked One!
Zeeratul
BALAURs
10 participan?i
AutorMesaj
BALAURs
Administrator
Administrator
BALAURs

Numarul mesajelor : 157
Varsta : 34
Oras/Judet : undeva in romania...
Respectarea Regulilor :
vine, vine, cine vine? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100vine, vine, cine vine? Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 12
Data de inscriere : 11/02/2008

vine, vine, cine vine? Empty
MesajSubiect: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeMier 13 Feb 2008, 19:16

m-am documentat pentru asta si voi incepe imediat:
[img]vine, vine, cine vine? Ra110[/img]
In 96 apare un joc de strategie, care, chiar daca nu o sa il intreaca pe warcraft, starneste poate la fel de multa valva ca si el. Ceea ce a captivat la acest joc a fost poate filmuletele dintre misiuni, care erau (sunet de tobe) filmate, cu actori reali, in carne si oase, actiunea rapida, dezvoltarea, si atacul iminent, skirmishul nebun si un multiplayer de invidiat, o doza de strategie si un rus(boris) dar si o americanca (tanya) care faceau toti banii. Jocul original a avut 3 expansion packuri: counterstryke(97') aftermatch(97') si retaliation(98').

[img]vine, vine, cine vine? Cncra210[/img]
La 4 ani dupa aparitia primului joc vom avea parte si de continuarea aventurii, bineinteles, cu grafica adusa la zi si un AI mai inteligent. Si acesta a avut parte de un expansion si anume yuri's revenge (deja suna a telenovea), care, a venit cu o intreaga campanie + o rasa jucabile si cate o pereche de unitati si cladiri noi pentru ai buni da si pentru ai rai:D.

Deocamdata anul este 2007, deocamdata pe serverele oficiale RA2 bate vantu se pare ca este un geniu rapus.... dar, uitati cu ce veste minunata, si cu ce promisiuni vine revista PC gamer vine pe coperta cu un mare titlu care nu are cum sa nu iti iasa in ochi...Smile:D Deocamdata nu s-a dat nici o data, de fapt nici o informatie ca sa ne dea o idee la ce sa ne asteptam sau cand sa ne asteptam. Tot ce trebuie sa facem e sa cumparam PCgamer, sau sa il luam de pe net in format pdf;) , ei avand exclusivitate in ceea ce priveste exclusivitatea acestui joc. Long live the king!!!
[img]vine, vine, cine vine? Ra310[/img] :cheers: :cheers: :cheers:
Sus In jos
Zeeratul
Junior
Junior
Zeeratul

Numarul mesajelor : 14
Respectarea Regulilor :
vine, vine, cine vine? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100vine, vine, cine vine? Right_bar_bleue

Puncte : 0
Data de inscriere : 14/02/2008

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeJoi 14 Feb 2008, 13:58

totusi...nu se compara cu WoW vine, vine, cine vine? 33205
Sus In jos
Marked One!
V.I.P
V.I.P
Marked One!

Numarul mesajelor : 97
Varsta : 110
Respectarea Regulilor :

Puncte : -3

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeJoi 14 Feb 2008, 14:03

As vrea sa mai joc nijte wow nu am mai jucat de mult si aveau unu vechi ce sau si pe care mi-l recomandati?? :scratch: :scratch:
Sus In jos
Zeeratul
Junior
Junior
Zeeratul

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeJoi 14 Feb 2008, 14:08

pei poti sa ai oricare wow...numa sa fie si burning crusade,si i dai un upgrade la ultima versiune vine, vine, cine vine? 33205
eu joc pe wowlegion,blood elf rogue->zeeratul lvl 70 honored member of Pro Team
Sus In jos
Marked One!
V.I.P
V.I.P
Marked One!

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeJoi 14 Feb 2008, 14:12

Nu ma pricep la WoW deloc nu intelegi am jucat single cand eram mai mik unu dar de atunci nu am mai jucat dloc nici un wow vb p limba mea normal adik k nu stiu la ce te referi
Sus In jos
BALAURs
Administrator
Administrator
BALAURs

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeJoi 14 Feb 2008, 15:31

WOW = World of warcraft , are legatura cu seria warcraft, dar este un gen total diferit si anume MMORPG ( masivelly multyplayer onlyne role playng game) adica, se joaca numai pe net, este massive multiplayer, adica sa zicem mai pe intelesu tau o lume de 3 ori mai mare gecat gta-ul, dar fantazy, si in care ai ocazia sa te intalnesti cu nenumarati adversari, sau prieteni reali. Si este RPG adica genul de joc in care iti creezi un personaj, sau iti este dat gata facut de ex in the witcher. Oricum in ambele cazuri trebuie sa il cresti, sa inveti abilitati noi, sa cresti in experienta.

Joocul wow il gasesti bineinteles pe torrente, dar pe langa joc mai trebuie sa instalezi si ad-onul the burning crusade + toate patchurile aparute pana in ziua de azi. In total jocul, va avea pe gardul tau aproximativ 8GB, si, pe deasupre pentru a juca pe servere oficiale trebuie sa ai jocul original + taxa lunara de 15$. Eu, la fel ca si zeeratul jucam pe servere privat, unele fiind subpopulate, dar wowlegion are ceva utilizatori, deci nu iti vei pierde vremea pe acolo.

Acum.... mai iti arde sa joci wow?

p.s.: hai mah zeeratule, poti sa zici ca nu ajtepti cu nerabdare sa iasa RA3?!?!??! de dragul vremurilor trecute si al pentiumului III Smile:D :cheers: :cheers: :cheers:
Sus In jos
Zeeratul
Junior
Junior
Zeeratul

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeJoi 14 Feb 2008, 18:13

Hmm...RA3 sper sa fie fain...macar soundtrakul sal aiba la fel Smile
Mai mult astept starcraft 2:P o sa ma las de wow cand o sa apara
Sus In jos
BALAURs
Administrator
Administrator
BALAURs

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeSam 16 Feb 2008, 12:48

EA da primele detalii oficiale cu privire la urmatorul joc din seria C&C: RED ALERT 3.

Jocul va veni cu o rasa noua, si anume imperiul Soarelui-Rasare, adica, imperiul japonez, actiunea pertecandu-se in al treilea razboi mondial. Un alt element interesant va fi posibilitatea de a juca in cooperative campania. Vom avea parte de o uniate speciala: ursi blindati parasutisti.
totusi....

EA a mai dat publicului larg si 3 poze, la rezolutie destul de buna:

vine, vine, cine vine? 46576010

vine, vine, cine vine? Baf30e10

vine, vine, cine vine? 4f56a910
Sus In jos
Kid #Killah
Membru
Membru
Kid #Killah

Numarul mesajelor : 27
Respectarea Regulilor :

Data de inscriere : 14/08/2008

MesajSubiect: fain jocu   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeJoi 14 Aug 2008, 20:46

ii fain joc red alert imi place si mie strategia (ai vaz ce wrkrraft a aparut ) daca is gasiti pe net datimi adresa de download Smile
Sus In jos
Marked One!
V.I.P
V.I.P
Marked One!

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeVin 15 Aug 2008, 10:08

ce a aparut?
Sus In jos
Jeff Hardy
Membru
Membru
Jeff Hardy

Numarul mesajelor : 27
Respectarea Regulilor :

Data de inscriere : 17/02/2008

MesajSubiect: tare jocu   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeVin 15 Aug 2008, 11:48

mishto rau jocu imi plac strategiile mai ales crusaider
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Numarul mesajelor : 873
Varsta : 30
Oras/Judet : Maneciu
Respectarea Regulilor :

Reputatie : 2
Puncte : 179
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeVin 15 Aug 2008, 11:54

dea.....asa e.....mie nu prea imi plac unele..
Sus In jos
https://maneciu4all.forumgratuit.ro
Marked One!
V.I.P
V.I.P
Marked One!

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeSam 16 Aug 2008, 14:43

Crusader Neutral
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Numarul mesajelor : 873
Varsta : 30
Respectarea Regulilor :

Reputatie : 2
Puncte : 179
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeSam 16 Aug 2008, 14:44

se refera la stronghold crusader
Sus In jos
https://maneciu4all.forumgratuit.ro
Fernando Torres
Junior
Junior
Fernando Torres

Numarul mesajelor : 6
Respectarea Regulilor :

Data de inscriere : 16/08/2008

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeSam 16 Aug 2008, 19:08

nu m-am jucat nu stiu cum e Smile
Sus In jos
GrimRipper15
InVaTaToR
InVaTaToR
GrimRipper15

Numarul mesajelor : 140
Varsta : 31
Respectarea Regulilor :

Reputatie : 1
Puncte : 48
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeLun 18 Aug 2008, 11:52

mai gasisem yo unu gen red alert , cel putin screen shotu era super tare iar joq se referea la ceva dee genu razbiului mondial dar nu l-am deskarkat k prostu
apropo kare are how high? sau soul plaine?
imi tre urgent
dau la schimb "U don't wanna mess with the Zohan" sau Hankock"
Sus In jos
razvan
Junior
Junior
razvan

Numarul mesajelor : 24
Respectarea Regulilor :

Data de inscriere : 01/09/2008

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeMier 03 Sept 2008, 19:48

e mijto joql dar aveti dreptate nu se compara q WOW ...
Sus In jos
raresb
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN

Numarul mesajelor : 235
Varsta : 32
Oras/Judet : sibiu
Respectarea Regulilor :

Va place forumul : Super
Reputatie : 1
Puncte : 25
Data de inscriere : 30/11/2008

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitimeMar 06 Ian 2009, 13:14

balaurs nui asa.nu trebe sa platesti la unele versiuni.cum ar fi:warcraft:frozen thrones.cauta pe net dupa aceia mai vorbesti.si oricum,voi numa WoW stiti sa jucati.nu sunteti intregi la cap.jucati si voi un rts care are legatura cu istoria lumii noastre.si inca ceva.imi da si mie cineva linkul de download la red alert 3????(daca a aparut deja)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: vine, vine, cine vine?   vine, vine, cine vine? Icon_minitime

Sus In jos

vine, vine, cine vine?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Grand Theft Auto IV vine pe PC !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum