| Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor | |
|
+6raresb MariusKane <~Str33tCs~> SpRiTe^ R3sp3ct skat_92 10 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
GrimRipper15 InVaTaToR
Numarul mesajelor : 140 Varsta : 31 Oras/Judet : Maneciu Respectarea Regulilor : Reputatie : 1 Puncte : 48 Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor Dum 22 Mar 2009, 12:11 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor Dum 22 Mar 2009, 12:20 | |
| ))))..tare asta cu evadatu` )) |
|
| |
BALAURs Administrator
Numarul mesajelor : 157 Varsta : 34 Oras/Judet : undeva in romania... Respectarea Regulilor : Reputatie : 0 Puncte : 12 Data de inscriere : 11/02/2008
| Subiect: Re: Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor Mier 25 Mar 2009, 16:06 | |
| Intr-o zi un om intra in cabinetul doctorului cu o broasca pe cap. Broasca ii spune doctorului: -Ia uitati dom' doctor ce mi-a iesit din fund!
Cica era o veverita si veverita aia fu*ea o aluna. Si cica vine o a doua veverita si cand o vede pe prima exclama: -Are you fucking crazy?! -No, i'm fucking NUTS!!!
Cica era in sala de judecata o plictiseala si o liniste asa ciudata. Si in toata linistea aia se ridica unu de pe ultimul rand si striga aratand spre procuror: -Sa-mi sugi pulaa! Procurorul, contrariat, bate din ciocan si zice : -AFARA!! , la care celalalt spune: -NU, AICI SA NE VADA TOATA LUMEA!!!!!!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor Sam 11 Apr 2009, 11:02 | |
| |
|
| |
str33tcs Junior
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 31 Oras/Judet : Raionul Sangerei Respectarea Regulilor : Va place forumul : mai trebuie lucarat la el Reputatie : 0 Puncte : 16 Data de inscriere : 04/02/2009
| Subiect: Re: Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor Dum 24 Mai 2009, 22:35 | |
| Era odata un motan asa frumos si mergea pe drum cu o coada ridicate de doamne fereste.La marginea drumului sta alt motan mai batran.Asta batran il intreab pe asta mai tanar: -Undi ti dusi? -Da,ma duc si eu sa curvaresc! -Eee! da ma iei si pe mine? -Eee,uite la tini bai esti rupt iti cade blana si vrei la curvarit? -Hi bai ia-ma ca eu pe vremea mea cate 4 mati pe noapte ,doamne fereste ce le faceam -Hi vai hadem Merg iei merg si cand la cotitura sa se intalneasca cu pisoaicele,acololo 12 caini Eeheheh,au luat-o la goana imprejurul la magazinul ala. Cand dupa 5 cercuri,asta mai batran il striga pe ala mai tanar. -Auzi bai! -si? -Eu mai curvaresc un cerc si ma duc acasa Am scris-o pe limba moldoveneasca caci asa e din vechime Daca nu-i place adminului,poate sa dea un delete. Bafta ,revin mai tarziu! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor Mier 01 Iul 2009, 21:07 | |
| mno asti o fost buni mno )))))) mno si io pot sa fi moldovieniasca mno )) mno raries? ))) scoatiem moldovienescu` din noi mno ) |
|
| |
IulianVlad Junior
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 28 Oras/Judet : Oradea,Bihor Respectarea Regulilor : Va place forumul : Da Reputatie : 2 Puncte : 16 Data de inscriere : 24/01/2010
| Subiect: Re: Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor Lun 25 Ian 2010, 20:19 | |
| Odata un tzigan un italian si un englez se pun la un concurs: care poate sa stea mai mult cu un porc in grajd sau cotet. merge primu englezu....sta el....1ora,2,3 dupa care iese afara englezu:pfuuu nu mai pot ma inec!!!!!aaaaa~!!!!!!! merge italianul......el sta cu vreo 1 ora mai mul dupa care iese si el afara zicand: italianul:[de fat nu a mai zis nimic ca a lesinat] acuma intra tiganu sta o ora,2,3,4,6,8,9 2 zile.. deja erau astia un pic speriati sor fi gandit ca a patit cv dupa care se deschide usa incet iese porcul afara aproape mort...... daca mai stateam dracului cu tiganu ala ma intoxicam cu miros ))))))))))))))))) | |
|
| |
R3sp3ct ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 873 Varsta : 30 Oras/Judet : Maneciu Respectarea Regulilor : Reputatie : 2 Puncte : 179 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor Lun 25 Ian 2010, 20:23 | |
| HAAA ) LOOOL? | |
|
| |
IulianVlad Junior
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 28 Oras/Judet : Oradea,Bihor Respectarea Regulilor : Va place forumul : Da Reputatie : 2 Puncte : 16 Data de inscriere : 24/01/2010
| Subiect: Re: Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor Lun 25 Ian 2010, 20:26 | |
| americanii treceau pe langa o pestera.....in acea pestera era ascuns un om...acel om sa gandit sai sperie.... a facut zgomot...... atunci americanii sau dus in pestera
omu din pestera:ia sa fac eu pe ecoul cu astia
soldatul:e cineva aici????
omu din ..:e cineva aici????
soldatul:mai bine merg mai departe
omu...:mai bine merg mai departe
soldatul:mai bine arunc o grenada
omu:MAI BINE MERGI MAI DEPARTE!!!!!!!!!!!!!!!!!: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
GrimRipper15 InVaTaToR
Numarul mesajelor : 140 Varsta : 31 Oras/Judet : Maneciu Respectarea Regulilor : Reputatie : 1 Puncte : 48 Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor Lun 25 Ian 2010, 20:29 | |
| O barza cu un batranel in cioc. Intreaba batranelul: -Auzi, nu crezi ca ne-am ratacit?
Stau trei broaste pe marginea lacului. Prima broasca zice:
- Uac!
A doua zice:
- Uac, uac!
A treia broasca zice:
- Uac, uac, uac!
Prima ia un pistol si o impusca impusca pe cea de-a treia.
A doua spune:
- De ce ai impuscat-o pe a treia?
- Ca stie prea multe! | |
|
| |
IulianVlad Junior
| Subiect: Re: Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor Lun 25 Ian 2010, 20:33 | |
| un iepure se imabta in drum spre casa se intalneste cu vulpea..... vulpea:buna iepure,acum am sa te mananc dar cand sal mance apare lupu.... lupu:cumetre mananci fara mine???pac ia dat doua bucati a murit vulpea se pregateste lupu sa manance dar...... apare URSU Ursu:vaiii lupule deci daspa prieten miesti tu????pac pac pac,,moare lupu si cum fu si el obosit ursu cade intrun sant.... in fine,moare si el iepurele nu avea treaba el dormea intrun sant....... dimineata cand se trezeste ....... vede lupu.....mort vulpea moarta ursu mort zice el: Iepurele:BA da rau is la betie!!! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
IulianVlad Junior
| Subiect: Re: Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor Lun 25 Ian 2010, 20:34 | |
| hahaha buna aia cu uac uac ..nu o stiam:)) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor | |
| |
|
| |
| Bancuri !!! sectiune dedicata bancurilor | |
|