Maneciu 4 ALL
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Maneciu 4 ALL

Counter-strike, Photoshop, Hacking, Soft, Rewiews, Discutii despre jocuri 
PortalAcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
MariusKane
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
MariusKane

Numarul mesajelor : 192
Varsta : 31
Oras/Judet : Maneciu
Respectarea Regulilor :
Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Right_bar_bleue

Va place forumul : Super
Reputatie : 0
Puncte : -10
Data de inscriere : 17/02/2008

Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Empty
MesajSubiect: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeSam 29 Noi 2008, 14:58

Title: Metallica - Live in Moscow (Luzhniki Stadium) / 720p

Password:
Cod:

Description:
Band: Metallica

Genre: Speed // Thrash Metal

Live: Live in Moscow [Luzhniki Stadium 18.07.07]

Video: MPEG4 (H264) 1280x720 23.97fps ~5700kbps

Audio: MP3 48000Hz stereo 128kbps

Download it:

Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Numarul mesajelor : 873
Varsta : 30
Respectarea Regulilor :
Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Right_bar_bleue

Reputatie : 2
Puncte : 179
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeSam 29 Noi 2008, 15:05

eu zic sa nu mai pui pe parti ca sunt cam multe...
Sus In jos
https://maneciu4all.forumgratuit.ro
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeSam 29 Noi 2008, 15:16

e sooper mishto metalica!!!! :suparat:
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeSam 29 Noi 2008, 15:17

asa crezi tu
Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri 33205
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeLun 08 Dec 2008, 21:52

daaaaaaaaa
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeSam 13 Dec 2008, 15:19

Thinking ...LOL...interesant vb aia..cn e vizitato Thinking
Sus In jos
raresb
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN

Numarul mesajelor : 235
Varsta : 32
Oras/Judet : sibiu
Respectarea Regulilor :

Reputatie : 1
Puncte : 25
Data de inscriere : 30/11/2008

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeSam 13 Dec 2008, 16:58

este phoenixboy_96
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeSam 13 Dec 2008, 18:56

rares...o sa te dezavansez cine plm te-a pus sa-i stergi contu? off.....sunt nervos..nu trebuia sa ii stergi contu macar o intrebai pe andreea si imi spunea mie ce naiba Evil or Very Mad ...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeSam 13 Dec 2008, 22:33

poi....eu am fost de acord sa ii stearga contul...ba chiar i-am sugerat..scz dar..ma saturasem de mihai care jignea forumul ..si altele nu zic ca totusi suntem pe net../..in pl;us cristi ai zis pt 2 luni preluam conducerea...ah..si dak esti~suparat~ //nu-mi pasa...acum ai scuza perfecta sa ma dai afara/..asa ca....fa-o odata si terminam cu asta//makr am incercat..scz de offtopic si prescurtari
Sus In jos
raresb
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeDum 14 Dec 2008, 00:08

Si andreea,si mariuskane mi-au zis, si eu am executat.Nu te mai enerva atata ca nu actionez fara cap si chiar i-am dat sanse.I-am dat 5 sanse da pe el l-a durut undeva.Eu zic ca am facut corect,acuma daca vrei sa ma desavanzesi,fa-o.
Sus In jos
MariusKane
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
MariusKane

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeDum 14 Dec 2008, 11:05

r3sp3ct spui prostii...cate posturi de-ale lui am sters numai eu stiu. poti sa faci ce vrei...dar...nu ai dreptate...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeDum 14 Dec 2008, 13:33

sunt de acord cu ei..in plus si eu stiu ca rares i-a dat multe sanse dar la durut in cot...nu ai dreptul sa spui ca a actionat fara cap...fiindca si eu l-am sustinut..atunci..,noi doi am actionat fara cap (nu stiu dak marius a fost de acord...dar cred ca da)
Sus In jos
raresb
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeDum 14 Dec 2008, 17:23

a fost de acord si marius ca am vorbit pe mess
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeMar 16 Dec 2008, 20:24

dap :)..oricum..cristi a zis ca stia..sau ceva de genul..chestia e ca mihai numai e pe forum..si atat..subiect inchis :loket: ..ma refer la subiectul despre mihai..gata...terminam :)
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeMier 17 Dec 2008, 11:00

Dea...m-a luat valu...scz Baieti si fete :p inca cateva zile si ma pot ocupa mai bine de forum inca o data scuze cateodata I'll mai urasc si pe "roackeru" ala Wink)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeMier 17 Dec 2008, 11:32

oricum niciodata n'am inteles chestia asta dintre voi....de ce va...urati./..in fine...gata..a si..ma bucur ca o sa revi :)
Sus In jos
MariusKane
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
MariusKane

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeMier 17 Dec 2008, 13:42

R3sp3ct a scris:
Dea...m-a luat valu...scz Baieti si fete :p inca cateva zile si ma pot ocupa mai bine de forum inca o data scuze cateodata I'll mai urasc si pe "roackeru" ala Wink)
adica pe mine? 8-| 8-|
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitimeMier 17 Dec 2008, 20:35

nu..se refera la mihai Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri   Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri Icon_minitime

Sus In jos

Metallica Live In Moscova..pentru Rockeri
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pentru r3sp3ct
» ceva pentru fete
» anunt pentru "GAMERI"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Maneciu 4 ALL :: Hardware si Software :: Muzica Download-
Mergi direct la: