Maneciu 4 ALL
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Maneciu 4 ALL

Counter-strike, Photoshop, Hacking, Soft, Rewiews, Discutii despre jocuri 
PortalAcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

pareri despre forum

In jos 
4 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

schimbam ceva?
il lasam asa
pareri despre forum - Pagina 2 I_vote_lcap17%pareri despre forum - Pagina 2 I_vote_rcap
 17% [ 1 ]
nu-mi pasa
pareri despre forum - Pagina 2 I_vote_lcap17%pareri despre forum - Pagina 2 I_vote_rcap
 17% [ 1 ]
foarte tare
 17% [ 1 ]
ar fi loc de idei
pareri despre forum - Pagina 2 I_vote_lcap49%pareri despre forum - Pagina 2 I_vote_rcap
 49% [ 3 ]
nu-mi plac regulile
pareri despre forum - Pagina 2 I_vote_lcap0%pareri despre forum - Pagina 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
regulile sunt bine facute
pareri despre forum - Pagina 2 I_vote_lcap0%pareri despre forum - Pagina 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 6

Inapoi

AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

pareri despre forum - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: pareri despre forum   pareri despre forum - Pagina 2 Icon_minitimeSam 20 Dec 2008, 11:39

de ce mai?..ca ar fi frumos..nu mi pasa no... ..schimbam tema de craciun....thoamne..nu`mi vine sa cred ca si`a pus imaginea aia la semnatura lol)..mai bine o puneai pe aia cu wc [sti tu Wink ]
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Numarul mesajelor : 873
Varsta : 30
Oras/Judet : Maneciu
Respectarea Regulilor :
pareri despre forum - Pagina 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100pareri despre forum - Pagina 2 Right_bar_bleue

Reputatie : 2
Puncte : 179
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: pareri despre forum   pareri despre forum - Pagina 2 Icon_minitimeSam 20 Dec 2008, 12:39

ba...ce ai tu impotriva?>
Sus In jos
https://maneciu4all.forumgratuit.ro
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: pareri despre forum   pareri despre forum - Pagina 2 Icon_minitimeSam 20 Dec 2008, 13:01

nu am nimik impootriva..asta e chestia..chiar vreau sa schimbam ceva....helooo..citeste mai bine data viitoare..Wink
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Respectarea Regulilor :
pareri despre forum - Pagina 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100pareri despre forum - Pagina 2 Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: pareri despre forum   pareri despre forum - Pagina 2 Icon_minitimeDum 21 Dec 2008, 20:40

am schinbat...multumita?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: pareri despre forum   pareri despre forum - Pagina 2 Icon_minitimeLun 22 Dec 2008, 20:01

da bine..thoamne..apropo..una dintre regulile gramaticii..in fata lui b sau p daca e sa alegi intre n sau m alegi mereu m..asa e de cand s`au inventat..forumurile pareri despre forum - Pagina 2 33205:P...Thinking..cautati si voi cand s`au inventat [ p.s. internetul s`a inventat in 1975 deci..Thinking? ]
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: pareri despre forum   pareri despre forum - Pagina 2 Icon_minitimeMar 03 Feb 2009, 10:36

Interesant forum hmmmm..... cuvinte intregi dar in fine va respect dorinta.
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: pareri despre forum   pareri despre forum - Pagina 2 Icon_minitimeMar 03 Feb 2009, 12:08

multumesc...aaa black Smile mda....
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: pareri despre forum   pareri despre forum - Pagina 2 Icon_minitimeMar 03 Feb 2009, 12:37

mda..nic eu nu inteles prea bine partea cu acele cuvinte intregi..dar..facem ca rares ^:)^ ..asa si..merci..forumul e interesant..da:))..si cu ocazia asta..zi ..ce ti se pare interesant..putem profita de parerile astea si sa mai facem ceva..sa fie si restul interesant Wink
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: pareri despre forum   pareri despre forum - Pagina 2 Icon_minitimeMar 03 Feb 2009, 17:38

pai cel mai mult imi place partea cu hackul:)(royal tot respectul,jos palaria)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: pareri despre forum   pareri despre forum - Pagina 2 Icon_minitimeMar 03 Feb 2009, 17:41

deci..faceti cum zice el..va axati putin mai mult pe partea aia...sa devina mai interesant Dracu ..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pareri despre forum   pareri despre forum - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

pareri despre forum
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Pareri despre noua sigla?
» Si inca o stire despre GTA
» Astept si eu pareri
» de ce nu este activitate pe forum?
» [Maneciu4all] Smilies,forum schimbat

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum