| melodiile preferate | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: melodiile preferate Mar 23 Dec 2008, 18:36 | |
| in subiectul asta e vorba despre melodiile voastre preferate..care v`au placut foarte mult si nu le`ati putut uita. Lucrurile stau cam asa : -faceti top 10 al melodiilor voastre preferate -trebuie sa puneti prima data cel care o canta..si dupa numele melodiei -puteti sa repetati artistul daca este vorba de melodi diferite -melodiile sa fie numerotate de la 1 la 10 Incep eu : 1.Justin Timberlake ft Rihanna~Rehab 2.James Blunt~You`re beautiful 3.Vama Veche~Dragostea 4.Avil Lavigne~My happy ending 5.Vama Veche~Epilog 6.Alphabeat~Boyfriend 7.P!ink~ So what 8.Inna~Hot 9.Alesha Dixon~Boy does nothing 10.Basshunter~Angel in the night Acum sa va vad :) |
|
| |
raresb ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 32 Oras/Judet : sibiu Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 1 Puncte : 25 Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: melodiile preferate Mar 23 Dec 2008, 19:49 | |
| si daca vreti si o muzica din alea 10 o pronuntati in mesajsi o so vo dam
Top 10: 1.Hsm2-All for One 2.Bob Sinclair ft. Fireball-What i want 3.Jonas Brothers-Burning Up 4.Yves Larock-Rise Up 5.Yves Larock-By Your Side 6.Drake Bell ft. Hawk Nelson-Bring em' all 7.Jonas Brothers-Lovebug 8.Hsm2-What Time Is It 9.Basshunter-All I ever Wanted 10.Outlandish-Calling You
Ultima editare efectuata de catre raresb in Mar 23 Dec 2008, 20:02, editata de 1 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: melodiile preferate Mar 23 Dec 2008, 20:04 | |
| mda..poi..mai aveam si eu..asta insemna top 70 ..daca ar fi fost sa`mi pun toate melodiile preferate |
|
| |
raresb ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 32 Oras/Judet : sibiu Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 1 Puncte : 25 Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: melodiile preferate Vin 02 Ian 2009, 04:45 | |
| io am mai multe ..... Da ce aveti mey????incepem cu stangul anul 2009????Cata lume inactiva..... :-| | |
|
| |
R3sp3ct ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 873 Varsta : 30 Oras/Judet : Maneciu Respectarea Regulilor : Reputatie : 2 Puncte : 179 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: melodiile preferate Sam 03 Ian 2009, 14:03 | |
| 1.Narcotic Sound - Suena (vibefm.ro) \m/ 2.Armin Van Buuren Feat Sharon Den Adel - In And Out Of Love (Radio Edit) 3.Jay Sean - Ride it \m/ 4.Inna- Hot 5.Alex C feat. Yass - The Sweetest Ass In The World ATAta sunt cam pretentios la muzique | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: melodiile preferate Mier 07 Ian 2009, 22:51 | |
| gata....topul meu se duce..am alta melodie in top..pt vreo 3 zile ..jojo~too little,too late :P ,,,mai e si enrique iglesias~donde estas corazon..pe mine ma omorati ca eu tot pe astea le ascult.. ) |
|
| |
R3sp3ct ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 873 Varsta : 30 Oras/Judet : Maneciu Respectarea Regulilor : Reputatie : 2 Puncte : 179 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: melodiile preferate Joi 08 Ian 2009, 12:31 | |
| ...ce avatar ) LOLZ enrique iglesias~donde estas corazon is a shit for me | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: melodiile preferate Joi 08 Ian 2009, 12:32 | |
| stiu..dar pt mine nu.,..daca macar ai intelege ce zice..poate ai avea alta parerea..oricum..nu`mi pasa.. |
|
| |
R3sp3ct ROOT ADMIN
| Subiect: Re: melodiile preferate Joi 08 Ian 2009, 12:34 | |
| am inteles cateva oricum tu esti innebunita cu messu si cu versurile ... zici ca scoala e hi5 | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: melodiile preferate Joi 08 Ian 2009, 12:35 | |
| netu e una..scoala e alta..si apropo..amandoi stim o diferenta intre net si scoala..in plus..scoala nu e hi5..ca sa sti si u..fara offtopic la subiectul meu..gata /...asa..acum..uitasem sa zic p!nk~sober :P..ah si..4 melodii de la nickelblack...photograph...far away si savin`me ..si rockstar :) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: melodiile preferate Mar 20 Ian 2009, 23:35 | |
| imi pare rau oamnei buni de dublu post..ma bateti..imi faceti ce vreti..dar..trebuie sa o spun...si cum voi nu postati..postez dupa andreea..ca andreea nu se supara :)..poi..am uitat sa spun..ca ascult madalina manole..in ultimul timp..deci...va rog..aplauze >.=d>,..topul meu se duce..alte melodii ocupa locurile :)...[sa nu ziceti ca am facut offtopic ca va bat ] |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: melodiile preferate Sam 07 Feb 2009, 18:52 | |
| deci melodii preferate:
1.Tokio Hotel-Jung und nich megh jugundfrei 2.Avril Lavigne-Girlfriend 3.Tokio Hotel-Leb die sekunde 4.Tokio Hotel-Durch den monsun 5.Vita de vie-Liber 6.Vita de vie-Praf de stele 7.Pink-So what 8.Pink-Heartbreaker 9.Basshunter-All I ever wanted 10.Inna-Hot |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: melodiile preferate Dum 08 Feb 2009, 11:10 | |
| am si eu top nou..il schimb odata la ceva timp : 1.Blaxy Girls~Nu suporti 2.Blaxy Girls~Sar 3.Tina Geru~Pleaca 4.Pink~Bad Influence 5.Blaxy Girls~Tu 6.Nickelblack~Photograph 7.Zob~Clona 8.Tokio Hotel~Monsoon 9.David Tavare~Summer Love 10.Jonas Brothers~Year 3000 |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: melodiile preferate Dum 08 Feb 2009, 11:45 | |
| Tokio Hotel imi place mai mult versiunea in germana durch den monsun si imi place mai mult si videoclipul:) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: melodiile preferate Dum 08 Feb 2009, 13:36 | |
| da..eu am ascultat alta melodie in germana..si e destul de dragutza..chiar suna bine..si e in germana |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: melodiile preferate Lun 09 Feb 2009, 20:52 | |
| da da depinde si ce gen de muzica e ca de exemplu o melodie hmmm.... pop nu suna chiar atat de bine |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: melodiile preferate Mar 30 Iun 2009, 18:49 | |
| la rock suna bine.pop deloc!!
ah si..topul se duce..cat ai clipi.
nu mai pun aici toate melodiile posibile si neposibile..zic doar : 23 de melodii Vama si Vama Veche[cat le adooor :x] Timpuri noi-Tata,vreo 3 melodii Jason Mraz[magnifiiccc] , cateva melodii Pink[astea mai noi.] si lady gugu.:).in rest..toate sunt porcarii.[scuze pentru cele de care nu mi`am amintit.:)] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: melodiile preferate | |
| |
|
| |
| melodiile preferate | |
|