| ATENTIE , se lucreaza la interfata! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
BALAURs Administrator
Numarul mesajelor : 157 Varsta : 34 Oras/Judet : undeva in romania... Respectarea Regulilor : Reputatie : 0 Puncte : 12 Data de inscriere : 11/02/2008
| Subiect: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Joi 25 Dec 2008, 10:21 | |
| In atentia tuturor adminilor si userilor, am inceput sa lucrez la un nou skin pentru forum, asta va dura intre 2 si 3 zile asta depinzand de timpul meu liber si de implicarea mea. Sa nu va mirati daca o sa arate putin mai ciudat, pentru ca este in lucru. Oricum, daca nu va place rezultatul final am salvat siknul care este acum in calculatorul meu si il putem pune inapoi in 3 secunde. Sper sa iasa ceva frumos! merry xmas!!!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Joi 25 Dec 2008, 11:06 | |
| thoamne....chiar a iesit bine..adica..e in lucru..totusi...chiar e dragutz...cu exceptia faptului ca nu vad ce scriu ;-w..dar imi plac culorile..ah si..nu pastram sigla care era?..sau ramane asta :-/ |
|
| |
BALAURs Administrator
Numarul mesajelor : 157 Varsta : 34 Oras/Judet : undeva in romania... Respectarea Regulilor : Reputatie : 0 Puncte : 12 Data de inscriere : 11/02/2008
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Joi 25 Dec 2008, 12:16 | |
| s-a rezolvat problema, aveti rabdare sa termin totul si pe urma face o conferinta toti si vedem daca mai schimbam ceva | |
|
| |
raresb ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 32 Oras/Judet : sibiu Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 1 Puncte : 25 Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Vin 26 Dec 2008, 18:07 | |
| de ce ai schimbat muzica??? (.poti sai faci orice la tema da nu la muzica:((.puneo la loc | |
|
| |
BALAURs Administrator
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Vin 26 Dec 2008, 18:11 | |
| daca imi spui cum se numea piesa... mai da ce era aia... decat ceva care sa iti placa tie mai bine ceva care sa placa tuturora... Niste melodii placute, am ales niste colinde celebre, si jingle bells cantat de chipmunks.... fa si tu un pool si vezi ce merge mai bine... Eu zic ca sunt mai frumoase astea. Daca nu iti convin astea tunci luam muzica de tot. Ca oricum e enervanta | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Vin 26 Dec 2008, 18:51 | |
| thoamne..rares are dreptate..muzica asta e oribila.,.,puneti`o la loc pe aia X(X( ..era mult mai buna.,.si in plus..asta e buna pentru mosi..nu pt noi..am vrut sa punem ceva care sa le placa si generatiei noastre..dar asa cine crezi ca ar mai intra cand e melodia asta de oameni trecui de 80 ,,sorry de expresie dar chiar sunt suparata ca ati schimbat |
|
| |
BALAURs Administrator
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Vin 26 Dec 2008, 18:55 | |
| pai sa imi spuna cum se numea melodia, sau sa puna el inapoi ca nu mai stiu:D
edit: uite, am pus alte melodii, mai "moderne" sa-mi spuneti ce parere aveti. Dar asculati-le pe toate (sunt 3) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Vin 26 Dec 2008, 19:04 | |
| poi..respect si rares s`au ocupat de asta..deci..intreaba`i..eu nu`s acasa si aici nu merge messenger ,,.nu pot sa ma loghez ...asa ca vorbeste tu cu ei :) |
|
| |
raresb ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 32 Oras/Judet : sibiu Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 1 Puncte : 25 Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Vin 26 Dec 2008, 21:42 | |
| kingdom hearts-Sleigh ride | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Sam 27 Dec 2008, 15:23 | |
| aia era?...oare ? ? |
|
| |
raresb ROOT ADMIN
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Sam 27 Dec 2008, 15:23 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Sam 27 Dec 2008, 15:25 | |
| ok..dar lasati`le si pe astea..sunt dragutze..nu cea de aseara .. |
|
| |
raresb ROOT ADMIN
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Sam 27 Dec 2008, 15:27 | |
| macar adaug-o si pe asta,balaurs,ca ios pe mobil | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Sam 27 Dec 2008, 15:27 | |
| nu`i online ? |
|
| |
raresb ROOT ADMIN
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Sam 27 Dec 2008, 15:28 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! Sam 27 Dec 2008, 15:29 | |
| ba nu..nu se considera offtopic daca are legatura cu un mesaj postat de altcineva in care nu se facea offtopic..iar in al tau nu`i offtopic..iar eu am postat un fel de raspuns :P |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata! | |
| |
|
| |
| ATENTIE , se lucreaza la interfata! | |
|