Maneciu 4 ALL
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Maneciu 4 ALL

Counter-strike, Photoshop, Hacking, Soft, Rewiews, Discutii despre jocuri 
PortalAcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

ATENTIE , se lucreaza la interfata!

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
BALAURs
Administrator
Administrator
BALAURs

Numarul mesajelor : 157
Varsta : 34
Oras/Judet : undeva in romania...
Respectarea Regulilor :
ATENTIE , se lucreaza la interfata! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100ATENTIE , se lucreaza la interfata! Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 12
Data de inscriere : 11/02/2008

ATENTIE , se lucreaza la interfata! Empty
MesajSubiect: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeJoi 25 Dec 2008, 10:21

In atentia tuturor adminilor si userilor, am inceput sa lucrez la un nou skin pentru forum, asta va dura intre 2 si 3 zile asta depinzand de timpul meu liber si de implicarea mea. Sa nu va mirati daca o sa arate putin mai ciudat, pentru ca este in lucru. Oricum, daca nu va place rezultatul final am salvat siknul care este acum in calculatorul meu si il putem pune inapoi in 3 secunde. Sper sa iasa ceva frumos! merry xmas!!!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeJoi 25 Dec 2008, 11:06

thoamne....chiar a iesit bine..adica..e in lucru..totusi...chiar e dragutz...cu exceptia faptului ca nu vad ce scriu ;-w..dar imi plac culorile..ah si..nu pastram sigla care era?..sau ramane asta :-/
Sus In jos
BALAURs
Administrator
Administrator
BALAURs

Respectarea Regulilor :
ATENTIE , se lucreaza la interfata! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100ATENTIE , se lucreaza la interfata! Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeJoi 25 Dec 2008, 12:16

s-a rezolvat problema, aveti rabdare sa termin totul si pe urma face o conferinta toti si vedem daca mai schimbam ceva
Sus In jos
raresb
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN

Numarul mesajelor : 235
Varsta : 32
Oras/Judet : sibiu
Respectarea Regulilor :

Va place forumul : Super
Reputatie : 1
Puncte : 25
Data de inscriere : 30/11/2008

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeVin 26 Dec 2008, 18:07

de ce ai schimbat muzica??? Sad(.poti sai faci orice la tema da nu la muzica:((.puneo la loc
Sus In jos
BALAURs
Administrator
Administrator
BALAURs

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeVin 26 Dec 2008, 18:11

daca imi spui cum se numea piesa... mai da ce era aia... decat ceva care sa iti placa tie mai bine ceva care sa placa tuturora... Niste melodii placute, am ales niste colinde celebre, si jingle bells cantat de chipmunks.... fa si tu un pool si vezi ce merge mai bine... Eu zic ca sunt mai frumoase astea. Daca nu iti convin astea tunci luam muzica de tot. Ca oricum e enervanta
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeVin 26 Dec 2008, 18:51

thoamne..rares are dreptate..muzica asta e oribila.,.,puneti`o la loc pe aia X(X( ..era mult mai buna.,.si in plus..asta e buna pentru mosi..nu pt noi..am vrut sa punem ceva care sa le placa si generatiei noastre..dar asa cine crezi ca ar mai intra cand e melodia asta de oameni trecui de 80 ,,sorry de expresie dar chiar sunt suparata ca ati schimbat
Sus In jos
BALAURs
Administrator
Administrator
BALAURs

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeVin 26 Dec 2008, 18:55

pai sa imi spuna cum se numea melodia, sau sa puna el inapoi ca nu mai stiu:D

edit: uite, am pus alte melodii, mai "moderne" sa-mi spuneti ce parere aveti. Dar asculati-le pe toate (sunt 3)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeVin 26 Dec 2008, 19:04

poi..respect si rares s`au ocupat de asta..deci..intreaba`i..eu nu`s acasa si aici nu merge messenger ,,.nu pot sa ma loghez ...asa ca vorbeste tu cu ei :)
Sus In jos
raresb
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeVin 26 Dec 2008, 21:42

kingdom hearts-Sleigh ride
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeSam 27 Dec 2008, 15:23

aia era?...oare Thinking? ?
Sus In jos
raresb
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeSam 27 Dec 2008, 15:23

da
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeSam 27 Dec 2008, 15:25

ok..dar lasati`le si pe astea..sunt dragutze..nu cea de aseara Hai odata! ..
Sus In jos
raresb
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeSam 27 Dec 2008, 15:27

macar adaug-o si pe asta,balaurs,ca ios pe mobil
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeSam 27 Dec 2008, 15:27

nu`i online Thinking?
Sus In jos
raresb
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeSam 27 Dec 2008, 15:28

offtopic!!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitimeSam 27 Dec 2008, 15:29

ba nu..nu se considera offtopic daca are legatura cu un mesaj postat de altcineva in care nu se facea offtopic..iar in al tau nu`i offtopic..iar eu am postat un fel de raspuns ATENTIE , se lucreaza la interfata! 33205:P
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ATENTIE , se lucreaza la interfata!   ATENTIE , se lucreaza la interfata! Icon_minitime

Sus In jos

ATENTIE , se lucreaza la interfata!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Atentie!!!
» Atentie!!!
» [Maneciu4all] ATENTIE MARE!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Maneciu 4 ALL :: START! :: News-
Mergi direct la: