| romania | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: romania Sam 27 Dec 2008, 15:39 | |
| m`am uitat la subiectul despre evolutia maneciului..si dupa am vazut noua semnatura a lui respect :" traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" ...ma gandeam..voi ce parerea aveti despre tara asta?.. ..eu una cred ca se duce...de rapa...rau de tot..fata de alte tari unde evolutiile sunt mari in fiecare an..romania e o tara .."lenesa" sa zicem asa..au de unde lua venituri..dar nu vor .. ?..in concluzie...romania e o tara [ vorba mea] varza ? |
|
| |
MariusKane ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 192 Varsta : 31 Oras/Judet : Maneciu Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 0 Puncte : -10 Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: romania Sam 27 Dec 2008, 17:20 | |
| voi sunteti destul de copii. Romania evolueaza si o face in stil alert. noi am pierdut multe (cu) comunismul si razboaiele..dar acum ne reabilitam
nu o sa intelegeti..dar in fine...si alte tari au probleme... daca eram in locul Georgiei ? ....sau Irak ...sau ...te miri ce alta tara... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: romania Sam 27 Dec 2008, 17:47 | |
| poi..asta vreau sa spun..de exemplu..oamenii au de unde..dar nu cor..in alte tari oamenii profita de orice si le merge bine ..aici ei nu stiu cum sa faca sa scape mai repede de tot ce ii "incurca" asa cum zic ei |
|
| |
MariusKane ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 192 Varsta : 31 Oras/Judet : Maneciu Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 0 Puncte : -10 Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: romania Sam 27 Dec 2008, 18:11 | |
| nu e asa... pentru ca si in alte tari se face risipa. doar ca acolo nu a fost comunismul si au putut progresa. si noi nu am luat nimic dupa nici un razboi...doar pamant cateodata. in schimb ceilalti au luat cat au putut de la fiecare... noi mereu am pierdut (cum am pierdut tezaurul)... dar acum progresam si noi..o sa ne revenim.. o sa vezi | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: romania Sam 27 Dec 2008, 20:01 | |
| mda.....imi place cum gandesti...aici semeni cu unchiul meu...el tine cu tara asta..totusi..eu nu [-x...sorry ? |
|
| |
raresb ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 32 Oras/Judet : sibiu Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 1 Puncte : 25 Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: romania Dum 28 Dec 2008, 00:13 | |
| zici ca sunteti politicieni.......poate intra basescu pe forumu asta | |
|
| |
R3sp3ct ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 873 Varsta : 30 Oras/Judet : Maneciu Respectarea Regulilor : Reputatie : 2 Puncte : 179 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: romania Dum 28 Dec 2008, 00:23 | |
| ma mai freci mult cu vorba ca suntem copii...ce vrei sa insinuezi ce tot zici ASTA! | |
|
| |
MariusKane ROOT ADMIN
| Subiect: Re: romania Dum 28 Dec 2008, 14:14 | |
| - R3sp3ct a scris:
- ma mai freci mult cu vorba ca suntem copii...ce vrei sa insinuezi ce tot zici ASTA!
bine mai adultule......cat de matur poti fi la 12 ani? : | |
|
| |
raresb ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 32 Oras/Judet : sibiu Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 1 Puncte : 25 Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: romania Dum 28 Dec 2008, 14:18 | |
| Fara cearta mai......mariuskane,sunt destuli de maturi ca sa inteleaga starea romaniei in ziua de azi si cea din trecut........nu te mai da mare ca tu esti mai avansat in varsta decat ei..... | |
|
| |
MariusKane ROOT ADMIN
| Subiect: Re: romania Dum 28 Dec 2008, 14:31 | |
| - raresb a scris:
- Fara cearta mai......mariuskane,sunt destuli de maturi ca sa inteleaga starea romaniei in ziua de azi si cea din trecut........nu te mai da mare ca tu esti mai avansat in varsta decat ei.....
nu ma cert.. doar ca stiu cum eram la 12 ani...cand toate erau posibile. si acum e aproape la fel totusi...doar ca inteleg mai bine ce se intampla... WhatEver ... :ops: | |
|
| |
raresb ROOT ADMIN
| Subiect: Re: romania Dum 28 Dec 2008, 14:34 | |
| poi tu nu esti respect ca sa ai aceleasi momente din viata.....poate el este mai destept decat tine la 12 ani | |
|
| |
MariusKane ROOT ADMIN
| Subiect: Re: romania Dum 28 Dec 2008, 14:37 | |
| - raresb a scris:
- poi tu nu esti respect ca sa ai aceleasi momente din viata.....poate el este mai destept decat tine la 12 ani
dar nu vorbeam de inteligenta..vorbeam de maturitate. si toti suntem la fel la 12 ani .... | |
|
| |
raresb ROOT ADMIN
| Subiect: Re: romania Dum 28 Dec 2008, 14:38 | |
| nui adevarat.....oamenii sunt unici pe terra....... | |
|
| |
MariusKane ROOT ADMIN
| Subiect: Re: romania Dum 28 Dec 2008, 14:41 | |
| - raresb a scris:
- nui adevarat.....oamenii sunt unici pe terra.......
deci eu la 12 ani ma gandeam cum sa fac sa imi ia si mie telefon si tu la 12 ani iti luai salariu de la microsoft....asa e MATURULE | |
|
| |
raresb ROOT ADMIN
| Subiect: Re: romania Dum 28 Dec 2008, 14:46 | |
| nu exagera!!! totusi....ajutam niste prieteni la calculatoare pe bani .....ca atunci erau nistre calculatoare......LoL.....bine ca nu ma punea sa schumb tuburile electronice da totusi castigam 100 Ron pe luna......gata ca dau ideei prea multe | |
|
| |
BALAURs Administrator
Numarul mesajelor : 157 Varsta : 34 Oras/Judet : undeva in romania... Respectarea Regulilor : Reputatie : 0 Puncte : 12 Data de inscriere : 11/02/2008
| Subiect: Re: romania Dum 28 Dec 2008, 20:34 | |
| O dovada clara ca romania creste: Chiar credeti ca a-ti mai fi avut net in maneciu daca Romania nu creste? Si altceva: Romania creste cu ajutorul investitorilor straini, pentru ca infrastructura romaniei (de la invatamant pana la primar) e la pamant. CORUPTIE la toate nivelele, de la bradul care e cumparat pe sub mana de la cutare padurar pana la sutele de miliarde care se arunca pe autostrazi invizibile. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: romania Joi 12 Feb 2009, 18:26 | |
| da deci..chestia cu maturitatea la 12 ani..eu nu pricep de ce anumiti oameni..datorita faptului ca am doar 12 ani ma iau in seama prea mult..chiar dak am si eu dreptate..oricum..romania e varza..nu stiu ce am cu tara asta..da se duce.. |
|
| |
skat_92 InVaTaToR
Numarul mesajelor : 125 Varsta : 32 Oras/Judet : Planeta Moldova Respectarea Regulilor : Reputatie : 0 Puncte : -21 Data de inscriere : 24/09/2008
| Subiect: Re: romania Vin 13 Feb 2009, 20:15 | |
| net este oriunde in romania fie prin cablu,wirles,modem | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: romania Lun 29 Iun 2009, 23:16 | |
| ca sa pot sa zic topic closed..
intr`un fel toti eram la fel la 12 ani..[si inca suntem pentru mine si pentru alti de pe forum]..fara griji,nu ne pasa de nimic si ne pierdem vremea unde vrem si cum vrem. diferenta dintre fiecare om la 12 ani si la oricare varsta e ca de la cer la pamant.prefer sa nu explic.
dar hai totusi sa zic..topic closed.noapte buna. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: romania | |
| |
|
| |
| romania | |
|