R3sp3ct ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 873 Varsta : 30 Oras/Judet : Maneciu Respectarea Regulilor : Reputatie : 2 Puncte : 179 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Zero teve bombastic irefutabil incredibil:)) Sam 31 Ian 2009, 20:04 | |
| NU mai are bani otv deci nu mai avem bani de cafea...daca vreti va dau apa de la chiuveta ) zdreanta a naibi zdreantaa ce esti tu deci ba | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Zero teve bombastic irefutabil incredibil:)) Joi 05 Feb 2009, 14:13 | |
| ce am ras la asta:))))>.bhey..mondenii sunt tari...rau ) |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Zero teve bombastic irefutabil incredibil:)) Dum 08 Feb 2009, 16:03 | |
| da mondenii sunt tari rau de tot imi plac fazele alea cu emo |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Zero teve bombastic irefutabil incredibil:)) Dum 08 Feb 2009, 16:55 | |
| da..acolo sunt cei mai tari |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Zero teve bombastic irefutabil incredibil:)) Dum 08 Feb 2009, 20:05 | |
| da si vacanta mare mai e asa misto |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Zero teve bombastic irefutabil incredibil:)) Dum 08 Feb 2009, 20:15 | |
| de faot.,.vacanta mare s`a dus de cand au plecat ei de la pro tv..majoritatea s`au dus la kanal d |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Zero teve bombastic irefutabil incredibil:)) Lun 09 Feb 2009, 20:44 | |
| eee da nu mi se pare ca (cacofonie) conteaza postul TV eu oricum ma uit la ei in fiecare seara cand dau |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Zero teve bombastic irefutabil incredibil:)) Mar 10 Feb 2009, 20:37 | |
| da dar..echipa despartita nu prea mai face mare lucru..chiar daca unii se descurca bine si acum :) |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Zero teve bombastic irefutabil incredibil:)) | |
| |
|