1 am uitat sa mai adaug cv: DOAR DACA ESTI SINGUR.DAK NU..
iar femeile fara sot sau iubit nu isi pastreaza buna dispozitie pt k mereu cauta un prost sa il 'tortIUBEASCA"
2 cam mirata!de ce? K vede urcand cheile mecanicilor
3 noi ne-am obisnuit sa caram partenera...( o data q ea vin toate)
4 asa e. dar apoi avem motiv sa mergem la bar (de suparare k ne-au fost furati banii=))-cam asta ar fi supararea )
5 si din cauza asta ne ia mai putin timp sa ne pregatim atunci cand plecam
6 aici depinde si de servici. mi-ar placea sa vad o blonda super doar in salopeta lucrand la magazinele astea noi. problema e ca unele "repara" trotuaru..
7 faza e ca daca esti criticat...iar noi deja suntem obisnuiti. remediu: ne purtam ca si cand am fi langa soacra: o aprobi fara sa o asculti
8 si colegii....ce ei sunt mai cu mot? mai speciali?
9 ne place!! da macar sa o folositi cand sunteti cu noi nu cu vecinu
10 asta e unu din putinele motive pt care avem prietene/neveste "iubitoare" doar nu ai vrea sa le tinem atat pe banii nostrii fara sa ne spele macar pantofii?
11 ce sa-i faci....o nenorocire nu vine nici o data singura
12 aici ai tinut cu noi!!!! bvbvbvbvbvbvbvbvbv
13 te si vad in rochie de mireasa, cu paru alb casatorindu-te bu bunicu (un nume la intamplare.JUR!!!!) Cristi
(cred k ma bati 3 zile pt asta)
14 in milioane de ani de evolutie nu am pierdut un instinct animalic (cel al magarului- de a cara) groaza e ca pleci cu 10 te intorci cu 40
15 suntem mai economi ca voi!!!! se vede ca aveti atractie sa cheltuiti ( si apa si lumina...)
16 da da noua ne place ticou..........ud......
17 dap: rosie,galbena, mov...!! ajungem unii in situatia:- salut frate
-salut
-Cine e cadavru ala in putrefactie de il tii langa tine? (scuze de limbaj)
18 doar pana la beregata si in cazuri de urgenta..... da ne lasam mainile' picioarele' ec in pace (st prea tinere k sa le omoram)
19 poi asta si e...am platit k sa depun efort??
20 suntem sexi nu ai c sa ne reprosezi
21 antrenament pe partener (tipete si urlete) ascut vocea(doamne ajuta-ne)
22 momentan....momentan (cand ai zis posta eu am inteles poshta si iti zic eu k iti pasa dak iti dai seama c inseama)
23 sarutmana parinte!!!! da preotesul unde e?? nu l-am vazut astazi
despre arbitru tac, iar despre presedinte, dak va descurcati k la condus... sa ne punem centura k nu mai scapam
24 nu te contrazic. da abtineti-va sa va uitati in oglinda k e scump un stalp de beton
25 decat sa ii ducem cadou sotiei de ziua amantei, mai bine facem pe prostii (avem mai multe sanse de trait)
26 da tot ar fi mai bine sa stea cu picioarele desfacute. E mai confortabil
27 si tot in grup incep..............si certurile mah nu la ce a gandeati asa ...singur e mai linistit>>>
28 da da macar aratam naturali nu cu tone de praf pe fata
29 macar noi avem tinta si nu tre sa ne asezam
d-aia muriti de ciuda
30 nu toate cam 90% (ai curaj sa zici k nu?)
31 deci nu iti place cum arata Brad Pitt? inseamna ca iti place de Angelina (ziceai u k te uitai la fundu la o colega da nu credeam asta.....)
32 poi de ce sa mai facem curat? oricum se murdareste la loc
33 poate....dar nu tinem un discurs de ii faci pe cei din jur sa plece (scurt si la obiect, fara sa ne obosim mintea -doar nu ati vrea sa o luam transpirata cand avem nevoie de ea-)
34 asta e din compasiune pentru un alt frate (stim ca orice am face tot se va reintoarce)
35 da da e si mai ieftin fara...si in fond oricum cadou il luati q banii de la noi
36 la asta raspund cu sfarsitul unui banc (rezumat ffffffoarte p scurt):barbatu indeplineste toate dorintele femeii si e bine.Apoi inventeaza telefonu si tot use da naibi...
37 mai bine raton decat ciocanitoare
38 si asta strica farmecu. din cauza asta inchid usa cand ma uit la film ( knu cumva sa vina cineva din familie de sexu opus sa strice tot farmecu)
39 ne lasa menajerele sa intram, ca plata pt ultima noastra intalnire (asta mi-a cam dat de gandit asa k am rasp qm mi-a trecut in minte)
40 nup.fiecare e unic in felul lui.LA FEL K NOI TOTI
41 nup. dak ai 5 necasatorita inseamna ca ai facut exista un barbat fericit pe lumea asta
42 macar nu oscilam intre os si balena
43 macar noi nu suntem stresati din orice tampenie ca si voi
44 da uneori nu e numai din cauza la burta
si oricum macar ne ridicam satui de la masa
45 1 nu stiu c tot ai q ratonii
2 cand ni-se care o astfel de interventie ar fi o nesimtire sa nu o satisfacem
46 dar voi? ink mai asteptam
47 practic, partenera nu doreste sa ajute la inmultirea pamantuilui asa ca ne strange mana si pleaca
48 noi? la ce? poate doar la coada la paine
49 k stim ca nu ne vorbesc pe la spate: -ai vazut cate kile a pus gheorghe pe el?
-vezi.... bou de gheorghe iar a intarziat sa vina la bar la bere
-etc
50 cu greu iti dai seama dak e mima sau e real
note: e un joc nu il luati in serios