Maneciu 4 ALL
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Maneciu 4 ALL

Counter-strike, Photoshop, Hacking, Soft, Rewiews, Discutii despre jocuri 
PortalAcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Empty
MesajSubiect: ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune   ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Icon_minitimeSam 21 Mar 2009, 23:50

eh uite codrut..vrei replici ah?? ia d`aci..

1.- Iti pastrezi buna dispozitie toata
luna.
2.- Mecanicii nu te fac prost.
3.- Nu cari peste tot o geanta plina de rahaturi.
4.- Nu esti furat la coafor.
5.- Ti-e perpendicular daca nimeni nu observa noua ta freza.
6.- La interviu pentru un job corpul tau nu conteaza.
7.- Daca esti criticat la munca, nu gindesti ca toti te urasc in secret.
8.- Nici-unu dintre colegii tai n-are capacitatea de a te face sa
plingi.
9.- Lenjeria intima te costa 50.000 in loc de 500.000.
10.- Trei perechi de pantofi sunt destui.
11.- Aranjamentele pentru nunta se rezolva singure.
12.- Haine de nunta: 3.000.000 lei in loc de 9.000.000
13.- Iti pastrezi numele de familie toata viata.
14.- In luna de miere sau in vacanta ai nevoie de o singura geanta.
15.- Faci baie si esti gata in10 minute.
16.- Poti umbla in tricou alb prin locuri unde te poti uda.
17.- Tot ce ai pe fata ramine cu aceasi culoare
18.- Nu trebuie sa te razi mai jos de beregata.
19.- Poti lasa patul de la hotel desfacut fara mustrari de constiinta.
20.- Parul carunt si ridurile iti stau bine.
21.- Poti participa la un concurs de ragait fara sa-ti fie rusine.
22.- Poti spune orice fara sa-ti pese ce gindeste lumea.
23.- Poti fii Arbitru, Popa, Presedinte.
24.- Te poti plimba seara cu masina.
25.- Poti uita o aniversare sau sa faci alte greseli, florile vor aranja
totul.
26.- Poti sa te asezi cu picioarele desfacute, si ce daca!
27.- Mergi la toaleta singur, nu in pereche sau in grup
28.- Cozile la WC sunt cu 80% mai rare
29.- Nu trebuie sa opresti la urmatorul PECO fiindca "WC-ul e prea
murdar"
30.- Poti sa-l admiri pe Bruce Willis, fara sa mori de foame ca sa arati
ca el.
31.- Luis Miguel, Ricky Martin, Tom Cruise, Brad Pitt si ceilalti nu fac
parte din universul tau; nu sunt decit o mana de poponari.
32.- Nu trebuie sa faci curat in apartament de fiecare data cind vine
cineva.
32.- Cunosti cel putin 20 de variante de a deschide o bere.
33.- Poti rationaliza orice fraza cu un simplu "da-o in p...
m...!"
34.- Nu trebuie sa monitorizezi viata sexuala a prietenilor tai.
35.- Poti trece in vizita la un prieten fara sa-i duci un cadou.
36.- Convorbirile telefonice cu prietenii tai dureaza mai putin de 60 de
secunde.
37.- Daca nu suni un prieten cind ai zis ca o faci, acesta nu va comenta
cu alti ca te-ai schimbat.
38.- Poti sa te uiti la TV ore intregi cu un prieten, in liniste, fara
sa gandesti : "oare-i suparat pe mine?"
39.- Daca cineva uita sa te invite la un eveniment, continua sa-ti fie
prieten.
40.- Daca cineva merge la un chef cu un pulover la fel ca al tau, nu te
superi.
41.- Daca ai 34 si esti necasatorit, prietenilor tai nu le pasa;din
contra, te felicita.
42.- Prietenilor tai nu le pasa daca ai slabit sau te-ai ingrasat.
43.- Nu-ti pasa daca unii vorbesc in spatele tau.
44.- Nu trebuie sa te multumesti mancand numai resturile de copiii tai.
45.- Poti sa te scarpini intre picioare la orice ora din zi.
46.- Daca-i cald poti sa-ti deschizi camasa fara probleme.
47.- Cu 400 de milioane de spermatozoizi la fiecare "partida",
ai putea dubla populatia pamintului ... cel putin teoretic.
48.- Poti fi tata zilnic daca vrei, fara sa trebuiasca sa astepti 9
luni.
49.- Nu te supara ca cel mai bun prieten de al tau are si alti prieteni
50.- DAR....in comparatie cu o femeie....esti sexualmente SLAB!

asta a zis el..:-@

1.da a zis cineva ca nu pot sa fie "fericite" [sau alt sinonim] femeile toata luna ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune 33205?
2. eh da..dar cum arata o blonda neajutora care isi mai arata si decolteul in fata unui mecanic?
3. macar pe noi ne ajuta rahaturile alea..voi nu aveti scapare
4. ete da si ce? doar sunt banii vostrii
5. de parca v`ar observa pe voi cineva vreodata..
6. eh las ca pe voi oricum nu va angajeaza..pe noi cu corp sau fara avem slujba
7. sti ca,dak cineva te uraste..ar putea sa fie si invidie..dar cine sa fie invidos pe voi :-j
8. poi normal ca niciun coleg,poate vreo colegA
9. am mai zis`o..banii vostri,lenjeria noastra,de park nu va place lenjeria aia de 5000000 de lei
10. hai ca sunt curioasa,dak aveti doar 3 perechi de pantofi,pe care le purtati intruna,si pe care desigur nu le spalati.nu miros domne :)?
11. dea dea,da cine le plateste?
12.mda. astea cu hainele,pe voi oricum nu va intereseaza hainele in noaptea nuntii nu?
13. depinde dak ne casatorim,eu pana la 45 nu :)
14. aici ai dreptate. mai bine sa va luati doar una ca sa puteti sa niu le carati pe ale noastre.
15. aici chiar nu stiu. asa e..barbatii se pricep la dusuri..vorbesc eu care stau cate o ora :)
16. si femeile pot umbla in rochi albe foarte dragutze si sa se ude,nu moare nimeni nu?
17. hai domne ca si fardurile ne fac fata de aceeasi culoare. taci acolo
18. de nevoie o faceti si voi
19. asta sunt de acord cu tine.si eu vreau sa fac asta..in plus.ce conteaza..doar ai platit :-j
20. va stau bine de aratati de 80 de ani la 40..frumos mah frumos
21. si femeile pot posta,si cu ceva puternic o fac mai bine dekt voi :)[dar nu stiu cu ce:-))]
22. nu`i adevarat,pt ca si femeile pot face asta,inclusiv eu
23. de parca ar mai vrea cineva sa fie popa in ziua de azi,si pot fi si femeile presedinte[crd ca asa se zice]..doamne presedinta,sunt bine ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune 33205
24. hai ca asta e buna,femeile pot face asta..
25. si cine va fi nesimtit dupa ;;-) ?
26. eh da,femeile au si ceva eleganta in ele,se aseaza frumos nah ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune 33205:P
27. da e mai frumos a te duci in grup,iti mai zice una alta cate o barfa
28. pt ca voi puteti sa aratati si ca ratonii ca nu va pasa[nu zic de toti barbatii nah] [ah si..femeile se duc la baie si ca sa se aranjeze,deaia am zis asa]
29. da normal,va plac locurile scarboase dintr`un peco vai de capul lui nu? va gasiti rude pe acolo?
30. nu toate femeile fac asta.
31. si din nou : nu toate femeile fac asta [-x
32. da normal,oamenii va inteleg, doar va place sa traiti intr`un loc murdar si urat nu?
33. va arata iq`ul nu`i logik?
34. iti e de ajuns cumplita ta viata sexuala,nu`ti mai trebuie alta mai cumplita a altui barbat
35. eh ..e mai frumos cu cadou,:-j
36. normal,daga ta sotie are nevoie de telefon.cum sa stai prea mult la telefond zicand ca ea sa nu poate sa vorbeasca cu prietenele
37. nu te schimbi,tot raton ramai :-j
38. aici chiar ai dreptate. cel putin mie imi place sa ma uit la tv fara sa vorbesc intruna,desi mai fac niste mici pauze de vorba Smile
39. de parca va trebuie invitatie,chelnerii n`au nevoie :-j
40. aici nu ma bag,oricum voi sunteti toti la fel:-j [eh poate se gaseste unu mai destept dekt ceilalti]
41. iar dak esti femeie si ai 45,tot nemaritata,inseamna ca esti foarte desteapta,dekt sa`ti irosesti viata..
42. am zis,tot raton ramai
43. nu`ti pasa pt ca nimeni nu te vorbeste pe la spate,n`are de ce,cui sa`i pese de tine :scratch: ?
44. ca doar dak scade burta,bagati in voi sa nu mai tina cureaua de la pantaloni
45. si tocmai ziceam de ratoni..:-"
46. aici m`a lasat mintea,nush,dezbracati`va nah ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune 33205
47.teoretic :-"..
48. ete da..tot asteptati :-j
49 da ce mai tineti voi la prietenii?
50. si desigur..50 e cel ami atre,nu comentez :)

hai gata ca m`a luat somnul,am scris de m`am rupt aici si am si uitat de animalele alea de pe hi5 :)..
scuze de jigniri,da totusi,trebuia sa zic ceva Smile
Sus In jos
GrimRipper15
InVaTaToR
InVaTaToR
GrimRipper15

Numarul mesajelor : 140
Varsta : 31
Oras/Judet : Maneciu
Respectarea Regulilor :
ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Left_bar_bleue100 / 100100 / 100ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Right_bar_bleue

Reputatie : 1
Puncte : 48
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune   ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Icon_minitimeDum 22 Mar 2009, 01:02

1 am uitat sa mai adaug cv: DOAR DACA ESTI SINGUR.DAK NU..
iar femeile fara sot sau iubit nu isi pastreaza buna dispozitie pt k mereu cauta un prost sa il 'tortIUBEASCA"
2 cam mirata!de ce? K vede urcand cheile mecanicilor
3 noi ne-am obisnuit sa caram partenera...( o data q ea vin toate) ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune 33205
4 asa e. dar apoi avem motiv sa mergem la bar (de suparare k ne-au fost furati banii=))-cam asta ar fi supararea )
5 si din cauza asta ne ia mai putin timp sa ne pregatim atunci cand plecam
6 aici depinde si de servici. mi-ar placea sa vad o blonda super doar in salopeta lucrand la magazinele astea noi. problema e ca unele "repara" trotuaru..
7 faza e ca daca esti criticat...iar noi deja suntem obisnuiti. remediu: ne purtam ca si cand am fi langa soacra: o aprobi fara sa o asculti
8 si colegii....ce ei sunt mai cu mot? mai speciali?
9 ne place!! da macar sa o folositi cand sunteti cu noi nu cu vecinu
10 asta e unu din putinele motive pt care avem prietene/neveste "iubitoare" doar nu ai vrea sa le tinem atat pe banii nostrii fara sa ne spele macar pantofii?
11 ce sa-i faci....o nenorocire nu vine nici o data singura
12 aici ai tinut cu noi!!!! bvbvbvbvbvbvbvbvbv
13 te si vad in rochie de mireasa, cu paru alb casatorindu-te bu bunicu (un nume la intamplare.JUR!!!!) Cristi lol (cred k ma bati 3 zile pt asta)
14 in milioane de ani de evolutie nu am pierdut un instinct animalic (cel al magarului- de a cara) groaza e ca pleci cu 10 te intorci cu 40
15 suntem mai economi ca voi!!!! se vede ca aveti atractie sa cheltuiti ( si apa si lumina...)
16 da da noua ne place ticou..........ud......
17 dap: rosie,galbena, mov...!! ajungem unii in situatia:- salut frate
-salut
-Cine e cadavru ala in putrefactie de il tii langa tine? (scuze de limbaj)
18 doar pana la beregata si in cazuri de urgenta..... da ne lasam mainile' picioarele' ec in pace (st prea tinere k sa le omoram)
19 poi asta si e...am platit k sa depun efort??
20 suntem sexi nu ai c sa ne reprosezi ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune 247597
21 antrenament pe partener (tipete si urlete) ascut vocea(doamne ajuta-ne)
22 momentan....momentan (cand ai zis posta eu am inteles poshta si iti zic eu k iti pasa dak iti dai seama c inseama)
23 sarutmana parinte!!!! da preotesul unde e?? nu l-am vazut astazi
despre arbitru tac, iar despre presedinte, dak va descurcati k la condus... sa ne punem centura k nu mai scapam
24 nu te contrazic. da abtineti-va sa va uitati in oglinda k e scump un stalp de beton
25 decat sa ii ducem cadou sotiei de ziua amantei, mai bine facem pe prostii (avem mai multe sanse de trait)
26 da tot ar fi mai bine sa stea cu picioarele desfacute. E mai confortabil
27 si tot in grup incep..............si certurile mah nu la ce a gandeati asa ...singur e mai linistit>>>
28 da da macar aratam naturali nu cu tone de praf pe fata ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune 33205
29 macar noi avem tinta si nu tre sa ne asezam ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune 33205 d-aia muriti de ciuda
30 nu toate cam 90% (ai curaj sa zici k nu?)
31 deci nu iti place cum arata Brad Pitt? inseamna ca iti place de Angelina (ziceai u k te uitai la fundu la o colega da nu credeam asta.....)
32 poi de ce sa mai facem curat? oricum se murdareste la loc
33 poate....dar nu tinem un discurs de ii faci pe cei din jur sa plece (scurt si la obiect, fara sa ne obosim mintea -doar nu ati vrea sa o luam transpirata cand avem nevoie de ea-)
34 asta e din compasiune pentru un alt frate (stim ca orice am face tot se va reintoarce)
35 da da e si mai ieftin fara...si in fond oricum cadou il luati q banii de la noi
36 la asta raspund cu sfarsitul unui banc (rezumat ffffffoarte p scurt):barbatu indeplineste toate dorintele femeii si e bine.Apoi inventeaza telefonu si tot use da naibi...
37 mai bine raton decat ciocanitoare
38 si asta strica farmecu. din cauza asta inchid usa cand ma uit la film ( knu cumva sa vina cineva din familie de sexu opus sa strice tot farmecu)
39 ne lasa menajerele sa intram, ca plata pt ultima noastra intalnire (asta mi-a cam dat de gandit asa k am rasp qm mi-a trecut in minte)
40 nup.fiecare e unic in felul lui.LA FEL K NOI TOTI
41 nup. dak ai 5 necasatorita inseamna ca ai facut exista un barbat fericit pe lumea asta
42 macar nu oscilam intre os si balena lol
43 macar noi nu suntem stresati din orice tampenie ca si voi
44 da uneori nu e numai din cauza la burta ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune 247597 si oricum macar ne ridicam satui de la masa
45 1 nu stiu c tot ai q ratonii
2 cand ni-se care o astfel de interventie ar fi o nesimtire sa nu o satisfacem
46 dar voi? ink mai asteptam
47 practic, partenera nu doreste sa ajute la inmultirea pamantuilui asa ca ne strange mana si pleaca ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune 247597
48 noi? la ce? poate doar la coada la paine
49 k stim ca nu ne vorbesc pe la spate: -ai vazut cate kile a pus gheorghe pe el?
-vezi.... bou de gheorghe iar a intarziat sa vina la bar la bere
-etc
50 cu greu iti dai seama dak e mima sau e real

note: e un joc nu il luati in serios
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune   ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Icon_minitimeDum 22 Mar 2009, 11:27

nush a fost aia cu ragaitul..in ultimul timp cam gresesc cuvintele si scriu ceva ce nu era in minte :)..sunt tampita da` ..Thinking? ..nush ce am pus posta..cred ca vroiam sa zic participa..

asa..faza cu ratonu`..:-j..eh las ca voi tot ratoni ramaneti...ttousi..mi`e chiar mi`a placut..hai mai da`ti`mi sa raspund :) ..dak totusi..care castiga? fetele vor vota pt fete si baietii pt baieti..si cum sunt singura fata pe aici Neutral..
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Numarul mesajelor : 873
Varsta : 30
Respectarea Regulilor :
ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Left_bar_bleue100 / 100100 / 100ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Right_bar_bleue

Reputatie : 2
Puncte : 179
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune   ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Icon_minitimeDum 22 Mar 2009, 11:42

Nu ma bag...si asa mie lene sa scriu Neutral omg Neutral
Sus In jos
https://maneciu4all.forumgratuit.ro
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune   ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Icon_minitimeDum 22 Mar 2009, 11:45

nu mey..doar eu si codrut..dak tot am inceput :twisted:
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Numarul mesajelor : 873
Varsta : 30
Respectarea Regulilor :

Reputatie : 2
Puncte : 179
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune   ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Icon_minitimeDum 22 Mar 2009, 11:46

Aham...
Sus In jos
https://maneciu4all.forumgratuit.ro
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune   ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Icon_minitimeDum 22 Mar 2009, 11:54

oricum am inceput aseara..pe la 12 am terminat eu :)..dak parintii tot nu erau acasa :)..am renuntat si la bietele animale :)
Sus In jos
GrimRipper15
InVaTaToR
InVaTaToR
GrimRipper15

Numarul mesajelor : 140
Varsta : 31
Respectarea Regulilor :

Reputatie : 1
Puncte : 48
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune   ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Icon_minitimeDum 22 Mar 2009, 12:04

eu am terminat pe la 1:18

mai ai cv pentru mine andreea??? :twisted: :twisted: :twisted: :) :) ;;-)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune   ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Icon_minitimeMar 30 Iun 2009, 19:16

nu deloc.ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune 247597).pana la urma..fetele au castigat!!.:d
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune   ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune Icon_minitime

Sus In jos

ete ca dam replici,dar tot fetele sunt mai bune
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Jocuri online

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Maneciu 4 ALL :: Distractie :: Jocuri-
Mergi direct la: