| Spatii comerciale noi in Maneciu | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
BALAURs Administrator
Numarul mesajelor : 157 Varsta : 34 Oras/Judet : undeva in romania... Respectarea Regulilor : Reputatie : 0 Puncte : 12 Data de inscriere : 11/02/2008
| Subiect: Re: Spatii comerciale noi in Maneciu Sam 07 Mar 2009, 21:26 | |
| un salon de nunti sau ceva de genul. asa am auzit... oricum, cred ca o sa fie deschis si ca restaurant daca e asa... dar totusi 2ua etaje... ori fac un fel de hotel-restaurant ori crek baga la parter un restaurant la et 1 un pub misto... dar mai e si et 3 :)
Dar ce ziceti copii, dupa cum a-ti vazut s-a deschis magazin de calculatoare in locul la Ghencea si chiar sunt dotati baietii de acolo. Gasesti cam ce vrea inima ta (nu si inima mea, a mea e mai... complexa) si sunt preturi desutl de bune. Dar aveti grija ca a crescut euro si sapt trecuta era un mp3 110 iar acum e 140... damn! Si in nici un caz sa nu va cumparati volan de la gembrid ca faceti cea mai mare greseala. Cu aceiasi bani va luati un genius din PL, va spun si de unde - OMNIA-diverta, care e mult mult mai bun. | |
|
| |
R3sp3ct ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 873 Varsta : 30 Oras/Judet : Maneciu Respectarea Regulilor : Reputatie : 2 Puncte : 179 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: Spatii comerciale noi in Maneciu Sam 07 Mar 2009, 21:28 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Spatii comerciale noi in Maneciu Sam 07 Mar 2009, 21:31 | |
| da si ce vroiai..doar e maneciu..multumim de sfaturi :) |
|
| |
R3sp3ct ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 873 Varsta : 30 Oras/Judet : Maneciu Respectarea Regulilor : Reputatie : 2 Puncte : 179 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: Spatii comerciale noi in Maneciu Sam 07 Mar 2009, 21:33 | |
| si pe mine ma miram magazinu...amazing am fost acolo... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Spatii comerciale noi in Maneciu Sam 07 Mar 2009, 23:07 | |
| eh..n`au si astia ce face..hai ca doar n`o fi mare magazin acolo ) |
|
| |
BALAURs Administrator
Numarul mesajelor : 157 Varsta : 34 Oras/Judet : undeva in romania... Respectarea Regulilor : Reputatie : 0 Puncte : 12 Data de inscriere : 11/02/2008
| Subiect: Re: Spatii comerciale noi in Maneciu Mar 10 Mar 2009, 21:05 | |
| Mah sunt dotati baietii, si daca ai ceva sa intrebi despre calculatoare, chiar au ce sa iti raspunda. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Spatii comerciale noi in Maneciu Mar 10 Mar 2009, 21:09 | |
| atunci...se pare ca in sfarsit e cineva care se pricepe in maneciu..poate s`o fi gandit cineva sa faca ceva.."serios" aici..misto :) |
|
| |
R3sp3ct ROOT ADMIN
| Subiect: Re: Spatii comerciale noi in Maneciu Lun 25 Ian 2010, 10:47 | |
| Sa continuam subiectul... M-am dus la ei odata si era cam agitatie...3 calculatoare noi pe jos le pregatea...si pe criza asta nu credeam ca in maneciu o sa aiba chiar asa de mult succes | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Spatii comerciale noi in Maneciu Lun 25 Ian 2010, 10:58 | |
| hmm.sa gandim logic. majoritatea maneciului n`ar cumpara de acolo pentru ca ..pentru niste oameni care nu traiesc zilnic in agitatia unui oras monstru o achizitie gen un calculator e o decizie mareata. vor da multi bani si vor sa fie singuri,desi nu poti sa fii chiar sigur in Romania..asa ca nu se vor duce la nenea care a deschis magazinul ala ca sa`l cumpere ci vor merge undeva la Ploiesti,Bucuresti,etc..sau il vor pune pe unchiul Mitica sa cumpere unu,ca na..el sta in oras si tre` sa stie[da` de unde..] ,sau dcaa se duc ei prefera sa plateasca si transport si etc. Nu zic ca n`ar fi bun un astfel de magazin,dar m`am gandit si la posibilitatea asta. |
|
| |
R3sp3ct ROOT ADMIN
| Subiect: Re: Spatii comerciale noi in Maneciu Lun 25 Ian 2010, 11:17 | |
| Adevarat..Dar si ei au vanzari:P | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Spatii comerciale noi in Maneciu Lun 25 Ian 2010, 11:22 | |
| Cunoscatorii in domeniu vor stii sa aprecieze produsele si vor cumpara,sau magazinul va fi folosit doar ca locul din care luam niste piese atunci cand s`au stricat..e a doua optiune,deocamdata n`are cum sa aiba un succes stralucit,mai ales in Maneciu. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spatii comerciale noi in Maneciu | |
| |
|
| |
| Spatii comerciale noi in Maneciu | |
|