Maneciu 4 ALL
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Maneciu 4 ALL

Counter-strike, Photoshop, Hacking, Soft, Rewiews, Discutii despre jocuri 
PortalAcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Chiar nimic nu mai este nou?

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
ado
Junior
Junior
ado

Numarul mesajelor : 21
Varsta : 59
Oras/Judet : maneciu
Respectarea Regulilor :
Chiar nimic nu mai este nou? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Chiar nimic nu mai este nou? Right_bar_bleue

Va place forumul : mai trebuie lucarat la el
Reputatie : 1
Puncte : 36
Data de inscriere : 18/03/2009

Chiar nimic nu mai este nou? Empty
MesajSubiect: Chiar nimic nu mai este nou?   Chiar nimic nu mai este nou? Icon_minitimeVin 20 Noi 2009, 23:10

Vreau sa mai citesc si eu o barfa, ceva pe acolo.Maneciu ala nu mai are noutati?Toata lumea este multumita? Chiar nimic nu mai este nou? 96575
Sus In jos
MariusKane
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
MariusKane

Numarul mesajelor : 192
Varsta : 31
Oras/Judet : Maneciu
Respectarea Regulilor :
Chiar nimic nu mai este nou? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Chiar nimic nu mai este nou? Right_bar_bleue

Va place forumul : Super
Reputatie : 0
Puncte : -10
Data de inscriere : 17/02/2008

MesajSubiect: Re: Chiar nimic nu mai este nou?   Chiar nimic nu mai este nou? Icon_minitimeLun 30 Noi 2009, 00:36

nu e vorba de asta. forumul asta a murit. forget about it
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Chiar nimic nu mai este nou?   Chiar nimic nu mai este nou? Icon_minitimeLun 30 Noi 2009, 00:39

prea dur. Mai..aveam noi o idee candva..inainte sa plec in Franta. Ca dupa n`am putut face nimic. Am putea sa vorbim despre Maneciu,pe bune.
Am o idee. Mergem la directoare si ii zicem ca facem "forumurile grupul scolar maneciu",iertati ca am scris fara majuscule,mi`e lene. Asa..ii cerem un milion pe forum si 30 de lei pe post,50 pe topic. Sunt buna yeee Chiar nimic nu mai este nou? 247597))
Glumesc,chiar am putea sa vorbim despre Maneciu. Se petrec asa de multe cacaturi ca nu stiu cu care sa incep..
Iar,Marius,"foget about it" suna dur,sa mor.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Chiar nimic nu mai este nou?   Chiar nimic nu mai este nou? Icon_minitime

Sus In jos

Chiar nimic nu mai este nou?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» de ce nu este activitate pe forum?
» Care credeti ca este cel mai bun Messenger?
» Chiar toate merg bine?
» Topic de inceput : Chiar ce rost au semafoarele din centru?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Maneciu 4 ALL :: Maneciu Stuff :: Zvonuri Si Barfe-
Mergi direct la: