Maneciu 4 ALL
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Maneciu 4 ALL

Counter-strike, Photoshop, Hacking, Soft, Rewiews, Discutii despre jocuri 
PortalAcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Catre admin!

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
ado
Junior
Junior
ado

Numarul mesajelor : 21
Varsta : 59
Oras/Judet : maneciu
Respectarea Regulilor :
Catre admin! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Catre admin! Right_bar_bleue

Va place forumul : mai trebuie lucarat la el
Reputatie : 1
Puncte : 36
Data de inscriere : 18/03/2009

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeDum 17 Ian 2010, 21:05

De ce este inchis forumul,,Romania"?Cui nu-i convine ce gandesc altii?Este vreun politician inplicat aici?Acel politician,daca este,acel nu vrea sa citeasca parerile altora,chiar daca au 12 ani sau mai multi?Trebuie lasati oamenii sa isi spuna parerea si sa discute liber ca asa se nasc ideile constructive.Viziunea uni om nu poate fi in concordanta ,todeauna,cu realitatea.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeLun 18 Ian 2010, 21:50

ado a scris:
De ce este inchis forumul,,Romania"?Cui nu-i convine ce gandesc altii?Este vreun politician inplicat aici?Acel politician,daca este,acel nu vrea sa citeasca parerile altora,chiar daca au 12 ani sau mai multi?

Asa le`am zis si eu..In sfarsit cineva gandeste. Respect,omule! In plus,sa stii ca cei mai mici au trait mai recent in secolul asta,pot vedea mai multe decat cei care au trait si`n alte perioade..Zisei eu asta indepartandu`ma putin de subiectul concret al mesajului tau..

p.s. mi`am zis eu sa ma uit ce tot discutam noi prin subiectul ala..eu l`am inchis,se cerea inchis. De ce? Pai oricum daca mai continuam tot imaturii de 12 ani eram[am 13 acum,sa ne fie clar:)))..numai sunt copii de 12 pe forum. :p],si era degeaba.
Acum e alta problema..pe mine ma roade gandul inactivitatii pe forumul asta. Pacat de el,sincer.
Sus In jos
ado
Junior
Junior
ado

Respectarea Regulilor :

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeMar 19 Ian 2010, 13:50

Ce ai dori sa se scrie pe acest forum?Marile inpliniri ale nu stiu cui?De ce sa nu se critice situatia prezenta in tara si in localitate?Daca aici se critica situatia prezenta,poate cineva ia aminte si schimba ceva.Acei care trebuie sa faca ceva au comportamentul orbului,adica daca mie imi este bine ce imi pasa de ceilalti.Andreea te plangeai de calitatea apei din comuna ,cineva a facut ceva sa inbunatateasca situatia?
Eu sunt interesat de opiniile voastre, ptr. ca sunt foarte departe de casa si nu pot sa raman,, rece" la ce se intampla in tara mea si ca mine mai sunt si altii.Parerile voastre sunt foarte inportante ,chiar daca exprima opinii contrare intr-un limbaj violent.Toate ptr cine reprezinta un semnal al starii de fapt a societatii si poate ceva se schimba.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeJoi 21 Ian 2010, 20:58

Well,probabil am incerca sa facem cunoscut forumul la nivelul localitatii. Dar stai,forumul numai e activ..forumul e mort practic. In plus,c`mon,cine ai vrea sa faca ce? Directoarea scolii face mare circ ca pe site`ul comunei nu scrie nimic la cultura[de parca ar avea ce,valorile de aici nu se pun la socoteala..si sunt multe.] ,si sa o citez in mare stil,ilustrand doar ideea,nu stiu si nu ma intereseaza fix ce cuvinte a folosit.."Acum tre` sa`l sun eu,pe banii mei acu`.." intelegi ideea. Ma rog,chestiile astea nu se schimba. Noua generatie e prea idioata ca sa se mai schimbe ceva.
Sus In jos
ado
Junior
Junior
ado

Respectarea Regulilor :

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeJoi 21 Ian 2010, 21:10

Noua generatie nu este idioata,categoric iti spun NU.Noua generatie este sufocata,nu este lasata sa gandesca liber.anu este lasata sa spuna liber ce doreste.Priveste numai ce a facut idiotul ala de presedinte al PSD.Eu nu fac parte din noua generatie ca am o varsta nu prea mica,dar nu sunt de acord cu ingradirea libertatii de exprimare.Am mai spus asta.Un om imteligent stie sa culeaga din toate ,,gunoaiele"spuse pe net si daca are si putere le poate aplica in beneficiul societatii si al lui.
Sus In jos
ado
Junior
Junior
ado

Respectarea Regulilor :

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeJoi 21 Ian 2010, 21:13

Revin si iti spun ca este gresit sa subestimezi alte persoane.La randul tau vei fi tratata la fel de altii.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeJoi 21 Ian 2010, 22:44

Un om inteligent,da,unul inteligent poate,dar nu prea sunt. Adica..mereu m`am gandit ca poporul roman e unul destept,fara indoiala. Nu e lasat sa se vada ce stie,poate. Noua asta generatie,care cuprinde prea multi tineri,n`a fost "educata". Nu`s educati sa fie sanatosi,sa fie destepti,sa lupte pentru ce vor sau pentru drepturile lor.Toate astea se intampla in Romania. Iar oamenii de dupa 40 de ani,care se plang ca n`au locuri de munca,fac greve peste greve,traiesc vai de ei cu familii in spate,ei vor fii inlocuiti in 20 de ani de acesta " noua generatie".
Acum nu stiu care punct din problema il discutam prima data,daca e dupa mine incep de la nord si ajung la sud inainte de a incheia.
Sus In jos
ado
Junior
Junior
ado

Respectarea Regulilor :

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeVin 22 Ian 2010, 00:12

Vezi tu problema cu locurile de munca,este intr-adevar o problema pe care generatia asta a mea nu prea a putut sa o rezolve tot din cauza lipsei de comunicare.Noi am fost crescuti asteptand sa ia cineva o decizie pentru noi si majoritatea nu au inteles ca trebuie sa lupti pentru cevaul acela care te face stapan pe tine.Poate asta se datoreaza si lipsei de viziune in educatie sau o educatie precara adaugata la sistemul corupt din a ceasta tara.In aceasta tara unde cei ce ajung prin parlament se gandesc numai la propriu buzunar facand din institutia care se doreste respectabila una demna de sila.Eu o numesc <>,dar asta nu scuza lipsa de atitudine a semenilor nostrii in fata celor care nu stiu sa respecte valoarea aceea care se numeste om.
Sa luam ca exemplu cand esti plimbat de catre un idiot de birocrat cu acel ,,vino maine"orice om de bun simt trebuie sa-i aminteasca ca el daca vine si maine pierde o zi si idiotul de birocrat de aceea are salariul mic si pe timp de criza zboara din sistem.Trebuie sa luam atitudine si in fata nemernicilor care data spaga ca-sa rezolve o problema.
Voi daca mosteniti apucaturile celor din generatia mea sau mai in varsta nu o sa faceti nimic si o sa continuati starea asta de fapt.Aceasta nu aduce progres.Iar daca in scoala sunt anumite chestii care nu pot fi spuse de profesori pe internet poti fi liber sa te exprimi liber si fara inhibatii.Stiu ca nu poti schimba lumea de unul singur.<>dar norocul le surade celor indrazneti.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeVin 22 Ian 2010, 12:01

De accord cu tine. Ar fi o sansa,da,cu generatia asta. Suntem educati altfel,acum orele numai sunt nimic fara noi. Atunci ti se spunea ce sa scrii si probabil erai pedepsit,ma rog,ceva iti facea,daca iti exprimai opinia. Acum avem noi sa zicem ce gandim.
Iar cu internetul..nu putem fii liberi doar pe internet. Atunci n`am rezolva nimic,am fii doar altcineva pe internet.Doar pe internet mai suntem noi tari`n cuvant. Putini mai sunt cei care face to face zic ce gandesc,ca pe net. Probabil ca la fel o sa se intample si cu generatia asta,o sa astepte pe unu` gen Basescu sau Udrea ca sa se rezolve totul,desi mai rau se incurca.Nimeni nu lupta pentru drepturile lui,nimeni. Iar unii vad in drepturi libertatea de a fii prosti,ca s`o iau eu pe cai indirecte.
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Numarul mesajelor : 873
Varsta : 30
Oras/Judet : Maneciu
Respectarea Regulilor :

Reputatie : 2
Puncte : 179
Data de inscriere : 10/02/2008

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeSam 23 Ian 2010, 23:55

Discutiile politice nu prea cred ca au ce cauta pe aici...Nu prea suntem in masura sa vorbim despre asa ceva ... si subiectul este foarte bun dar sunt obligat sa mut subiectul la un forum nou ( categorie ) numita Despre Maneciu si discutii sau whatever...
Sus In jos
https://maneciu4all.forumgratuit.ro
Vizitato
Vizitator

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeSam 23 Ian 2010, 23:58

Nu cred ca`i discutie politica. E ceva benefic pentru gandire,mai destindem creierii. Partea cu mutatul,da. Anyway,asta`i un forum si avem dreptul la libera exprimare. Nu subaprecia dupa varsta,am vazut copii de 7 ani tampit de destepti..[7 ani prin aproximare,erau chiar mai mici].
Sus In jos
ado
Junior
Junior
ado

Respectarea Regulilor :

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeDum 24 Ian 2010, 08:42

Ok,acum imi dau seama de ce avem prea multi membrii inactivi pe acest site.A administra in acest mod,cu respect,explica de ce unii nu vor sa viziteze site-ul.Este drept ca unii vad prin internet libertatea de a fi prosti dar si ei fac parte din statistica pentru ca prosti ,prosti dar sunt prostii nostrii.Cu ocazia asta vedem si noi cati tampiti are aceasta comuna si poate tragem un semnal de alarma catre cei indrituiti sa faca ceva.Politica?Ce este politica?Este greu de definit in societatea noastra,dar daca dl. Respect considera ca aici se face politica asa sa fie.Il rog pe dl Respect sa defineasca ce discuti trebuiesc avute pe acest site.Daca trebuie sa discutam numai de jocuri si alte nimicuri nu inteleg de ce numele site-ului este Maneciu ptr toti?Daca nu putem spune despre satisfactia de a fi locuitor al comunei cu nemultumirile cele multe atunci eu nu o sa mai vizitez acest site.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeDum 24 Ian 2010, 13:08

Well..Monsieur R3sp3ct a facut forumul in special pentru jocuri. Numele nu stiu si nici nu ma interseaza cum i`a venit geniala idee de`al pune asa. Cert e ca pe jumatate e gresit. Dar,forumul a fost "in coma",ca sa zic asa,o lunga perioada de timp.Mai bine de jumatate de an de cand activitatea a disparut. L`am verificat periodic,dar fara rost. Recent m`am gandit sa`l refacem. Da,eu cu Vanessa. Cu tot cu nepriceperea noastra evidenta,suntem in stare totusi sa facem ceva. Forumul se va axa mult pe Maneciu in urmatoarea perioada,o sa dezvoltam forumul ala. Aseara Cristi[totusi,nu pot sa zic R3sp3ct] a zis ca il refacem. Dezvoltam si partea de Maneciu,facem reclama,etc.

p.s. Ado,mesajele private nu s`au trimis. Ti le trimit prin mail,nu pot sa fiu nesimtita si sa nu raspund.
Sus In jos
ado
Junior
Junior
ado

Respectarea Regulilor :

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeDum 24 Ian 2010, 14:42

Initiativa voastra este demna de toata lauda,dar timpul trece si vremea jocurilor trece si acum ca aveti un forum(de care va plangeti ca nu este activ) de ce nu-l dezvoltati?Aici,pe acest forum puteti sa atrageti atentia si altora despre realitatile comunei noastre ,asa cum este ea,tuturor celor care sunt indrituiti sa faca ceva.
Daca vreti activitate creiat-o!Sunteti tineri si ideile nu ar trebui sa va lipseasca.Locuiti permanent in localitate si zilnic vedeti cate ceva.De ce sa nu incurajam initiativele bune si sa criticam indolenta si nepasarea?Go ahead!
P.S.Am primit raspunsul tau si am raspuns,multumesc!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeDum 24 Ian 2010, 17:03

Neactivitatea nu a fost din cauza ca noi n`am creeat`o,a fost din cauza ca am declarat in mod neclar forumul " mort". A fost " in coma" o mare perioada de timp..dar cred ca o sa am,cel putin eu,un loc unde sa`mi transpun ideile si poate iese ceva..
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Numarul mesajelor : 873
Varsta : 30
Oras/Judet : Maneciu
Respectarea Regulilor :

Reputatie : 2
Puncte : 179
Data de inscriere : 10/02/2008

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeDum 24 Ian 2010, 20:06

Ado...din posturile tale am ce invata...din cauza aceasta o sa ma ocup mai mult de forum si o sa ma axez mai mult pe discutiile despre maneciu...
Sus In jos
https://maneciu4all.forumgratuit.ro
Vizitato
Vizitator

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitimeDum 24 Ian 2010, 20:10

Pot sa ma bag? Congratulations,Cristi.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Catre admin! Empty
MesajSubiect: Re: Catre admin!   Catre admin! Icon_minitime

Sus In jos

Catre admin!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Root Admin.