| Baraj [se poate sa nu :P] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
R3sp3ct ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 873 Varsta : 30 Oras/Judet : Maneciu Respectarea Regulilor : Reputatie : 2 Puncte : 179 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Baraj [se poate sa nu :P] Dum 24 Ian 2010, 23:57 | |
| Cu dedicatie pt cei indepartati de maneciu | |
|
| |
jaker75 Moderator
Numarul mesajelor : 129 Varsta : 30 Oras/Judet : maneciu Respectarea Regulilor : Reputatie : 0 Puncte : 44 Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Baraj [se poate sa nu :P] Joi 28 Ian 2010, 13:39 | |
| asta e imi place PS editez tot ce prind | |
|
| |
NewFolder Poster
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 29 Oras/Judet : Craiova / Dolj Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 0 Puncte : 55 Data de inscriere : 25/01/2010
| Subiect: Re: Baraj [se poate sa nu :P] Joi 28 Ian 2010, 16:32 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Baraj [se poate sa nu :P] Joi 28 Ian 2010, 18:37 | |
| Nu nu si nu! Originalul de data asta arata mai bine. Mie`mi zice "distructiv" versiunea ta. Verdele ala scos in exces,zici ca suntem cu 10 ani inainte cand poluarea va fi mult mai acida si va distruge mai mult. e pe parca si fi pus portiunea aia de pe baraj la gratar si dupa ai congelat`o,adica`s prea "calde" culorile,si dupa racite brusc. In schimb imi place portiunea ..astfaltata din poza,denota un aer vechi,dar completandu`se cu cealalta parte.."de natura" iese un imens bullshit. Imi prefer imaginea originala. |
|
| |
jaker75 Moderator
Numarul mesajelor : 129 Varsta : 30 Oras/Judet : maneciu Respectarea Regulilor : Reputatie : 0 Puncte : 44 Data de inscriere : 05/10/2008
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Baraj [se poate sa nu :P] Joi 28 Ian 2010, 20:24 | |
| Well,imi pare rau sa te anunt da` n`a iesit cum ai vrut. |
|
| |
jaker75 Moderator
| Subiect: Re: Baraj [se poate sa nu :P] Joi 28 Ian 2010, 20:27 | |
| whatever :-j | |
|
| |
Creti Helper
Numarul mesajelor : 194 Varsta : 27 Oras/Judet : Ploiesti,Prahova Respectarea Regulilor : Va place forumul : Da Reputatie : 3 Puncte : 201 Data de inscriere : 28/01/2010
| Subiect: Re: Baraj [se poate sa nu :P] Joi 28 Ian 2010, 20:35 | |
| Orihinalul aduce a toamna,iar cea editata a vara.Mie,personal,imi place mai mult cea editata(culorile care ttrezite la viata),dar fotograful merita majoritatea laudelor. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Baraj [se poate sa nu :P] Joi 28 Ian 2010, 20:37 | |
| Exact exact,laudati`ma pe mine`n stare de coma,la vreo 3 dupa amiaza pe baraj facand poze. Ah,cel mai important,singura (A)
Nu cred ca duce spre vara,culorile sunt prea artificiale. ceva gen sepia ar fi dus putin spre sfarsit de vara,sau sfarsit de zi de vara.. |
|
| |
jaker75 Moderator
| Subiect: Re: Baraj [se poate sa nu :P] Vin 29 Ian 2010, 12:25 | |
| | |
|
| |
NewFolder Poster
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 29 Oras/Judet : Craiova / Dolj Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 0 Puncte : 55 Data de inscriere : 25/01/2010
| |
| |
raresb ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 32 Oras/Judet : sibiu Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 1 Puncte : 25 Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: Baraj [se poate sa nu :P] Vin 29 Ian 2010, 13:46 | |
| Andreea nu mai critica asa de mult....nu esti un designer si nici nu sti ce inseamna un abstract... La jaker i-au iesit amandoua pozele editate reusite....in a doua poza parca padurea a luat viata. Coloritul puternic sugereaza primavara, vara in nici-un caz. Andreea daca tu chiar vrei sa-ti demonstrez, fa o poza prin aprilie si sa vezi diferenta... In a treia...saturatia scazuta face poza a fi una mohorata...imi place Se vede ca ai lucrat cu grija si cu atentie la fiecare detaliu. Felicitari! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Baraj [se poate sa nu :P] Vin 29 Ian 2010, 19:21 | |
| Rares,in primul rand am drepturi de autor pentru poza mea. Inteleg ca nu`i reusita,dar si o piatra daca ar fi fost creeata de mine ramane a mea si am drepturi asupra ei. Nu trebuie sa stiu ce inseamna un abstract din moment ce in domeniul fotografiei nu ma intereseaza decat fotografierea,nu modificarea,nu prelucrarea. Si nu trebuie sa fiu designer. Fotografia e arta iar asta e ce`mi place. Si nu mi se pare deloc reusita prima din moment ce ma dor ochii cand ma uit la ea,la propriu si figurat. Cu toata priceperea in ps,atunci cand fotografia se strica de la prea multa pricepere e cazul sa se lase mai moale modificarea.
Apreciez ca el a vrut sa incerce si altceva,dar daca nu`i iese atunci c`est la vie,nu le poti face pe toate. Fotografia e una simpla si`n conceptul asta a fost creata,drept una simpla si sugerand infinitul.
p.s. Daca tot am scris asa mult aparandu`mi dreptul,lasa`ma sa`ti sugerez sa gandesti Rares. Iti cam lipseste practicatul mintii agile. |
|
| |
jaker75 Moderator
| Subiect: Re: Baraj [se poate sa nu :P] Vin 29 Ian 2010, 20:34 | |
| deci chiar m-ai inchis cu atata Filozofie...te rog eo mai las'o mai moale..ca doar nu am modificat poza aia asa doar sa am ce posta sa fim seriosi...."Apreciez ca el a vrut sa incerce si altceva,dar daca nu`i iese atunci c`est la vie" ce sa zic si cu chestia asta mai inchis din nou..oricum vreau sa vad un edit de al tau..(sa vedem pe cine o sa-l doara ochii) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Baraj [se poate sa nu :P] Vin 29 Ian 2010, 22:41 | |
| Well,daca tot Rares a transformat o mica joaca de`a ta in ps in ceva serios,am inceput si eu. Eu nu editez,sau n`am mai facut`o demult.Sunt unele poze pe care le fac special pt ca stiu cum o sa le modific,si stiu ce vreau sa iasa,dar doar atat. Dar,cum domnul Rares atipicul roman se ia la discutie cu mine,atunci sa`i fac jocul.
p.s. Jaker,in a treia poza culorile sunt chiar dragute. Ma rog,"obiectele" in culorile alea si asezate asa nu prea se potrivesc,lumina are ceva neplacut cred,dar culorile sunt chiar frumoase. Stiu si sa apreciez ceva bun,sa stii. |
|
| |
raresb ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 32 Oras/Judet : sibiu Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 1 Puncte : 25 Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: Baraj [se poate sa nu :P] Vin 29 Ian 2010, 23:13 | |
| Lol Andreea....mie imi spui sa gandesc.....tu cu intelectualul ala "prostesc"? Atunci imi pare rau, dar n-am ce sa-ti fac. Nu te mai oftica atata... Ce daca tu ai facut o poza....esti suparata ca cineva a copiato si a modificat-o? Poti sa fi atat de filozoafa la 13 ani, de parca tu ai fi confucius si ne inveti pe noi si ne dai predica... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Baraj [se poate sa nu :P] | |
| |
|
| |
| Baraj [se poate sa nu :P] | |
|