Maneciu 4 ALL Counter-strike, Photoshop, Hacking, Soft, Rewiews, Discutii despre jocuri |
|
| Heeeelp here!! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Heeeelp here!! Lun 25 Ian 2010, 12:09 | |
| Ma,eu n`am stiut unde sa fac subiectul,da` cred ca cel mai bine e aici. Problema e urmatoarea.. De vreo 2 ori cand am pus mp4`ul la incarcat pc`ul mi s`a blocat. Ma rog,acum merge dupa un restart. Are careva vreo idee? Ma simt nula in problema. |
| | | raresb ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 32 Oras/Judet : sibiu Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 1 Puncte : 25 Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: Heeeelp here!! Lun 25 Ian 2010, 12:32 | |
| nula ca ceapa .... s-ar putea ca mp4-ul sa fie virusat, si in cazul acesta, ca sa nu iti faca vreo "shobozgartzoboshenie", calculatorul sa se opreasca. Si cum nu se poate stinge intr-un timp relativ rapid, se blocheaza si se pune automat pe functia de "freeze". Asta este asa mai pentru dobitoci P.S: Sugerez o scanare a mp4-ului cu un antivirus in modul safe mode. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Heeeelp here!! Lun 25 Ian 2010, 12:36 | |
| Oh,Thanks Mr.Rares pentru deranj,sunt sigura ca apasarea tastelor intr`o cauza neoficiala si neimportanta cum ar fi ajutorarea mea a fost dificila si plina de situatii ingreunatoare. Sunt absolut profund miscata de miscarea ta umanitara unica ,sincera si dezinteresata. Dumnezeu sa te rasplateasca! |
| | | raresb ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 32 Oras/Judet : sibiu Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 1 Puncte : 25 Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: Heeeelp here!! Lun 25 Ian 2010, 12:42 | |
| Ehhh.....cata recunostinta pe capul tau...ma flatezi Si da...sa sti ca era sami rup o unghie cand am apasat cu mouse-ul pe butonul "trimiteti" | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Heeeelp here!! Lun 25 Ian 2010, 12:44 | |
| God,cata suferinta! Imi pare rau ca ai avut atatea de indurat din cauza ignorantei de mine!
p.s. te rog,rupeti o unghie si pune cratima intre "sa" si "mi". Aleluia! |
| | | raresb ROOT ADMIN
| Subiect: Re: Heeeelp here!! Lun 25 Ian 2010, 13:01 | |
| Ignoranta....phah.... N-am putut sa pun cratima pentru ca imi sangera degetul care il foloseam de obicei si cealalta mana mi-e degerata....si ii multumesc lui dumnezeu ca nu a fost mai rau Amin! | |
| | | R3sp3ct ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 873 Varsta : 30 Oras/Judet : Maneciu Respectarea Regulilor : Reputatie : 2 Puncte : 179 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: Heeeelp here!! Lun 25 Ian 2010, 19:39 | |
| Drivere sunt devina!...Instalezi din nou softul de la Mp shit player...sau instalezi windowsul in cel mai rau caz | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Heeeelp here!! Lun 25 Ian 2010, 19:42 | |
| La reinstalarea windows`ului ma gandeam.. But..macar merge acum. Iti dai seama ca n`as putea sa renunt la el :"> |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Heeeelp here!! | |
| |
| | | | Heeeelp here!! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|