Maneciu 4 ALL
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Maneciu 4 ALL

Counter-strike, Photoshop, Hacking, Soft, Rewiews, Discutii despre jocuri 
PortalAcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Sa incingem creierele.

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Sa incingem creierele. Empty
MesajSubiect: Sa incingem creierele.   Sa incingem creierele. Icon_minitimeLun 25 Ian 2010, 20:23

Ante scriptum-In mod normal as fi zis "de ce va place forumul,comuna,etc"..dar acum nu zic pt ca am descoperit ca`ti pot placea alte chestii in alte moduri si ma rog..nu dezvolt,doar ca nu intreb asa. O sa intreb ce parere aveti despre Maneciu.

So..ce parere aveti despre Maneciu? In special pt locuitorii din comuna..intrebarea mea se refera la ce va atrage sau va tampeste din toti creierii..la ma rog.

Post scriptum- Pt. "mai marii forumului",adica Cristi,subiectul asta ne`ar putea ajuta la partea de Maneciu.
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Numarul mesajelor : 873
Varsta : 30
Oras/Judet : Maneciu
Respectarea Regulilor :
Sa incingem creierele. Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Sa incingem creierele. Right_bar_bleue

Reputatie : 2
Puncte : 179
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: Sa incingem creierele.   Sa incingem creierele. Icon_minitimeLun 25 Ian 2010, 20:26

Buna Ideea...Mie imi place ca:
1.Avem restaurante frate
2.Toti manecenii au aidi de mess

etc
Sus In jos
https://maneciu4all.forumgratuit.ro
SpaYkeR
Moderator
Moderator
SpaYkeR

Numarul mesajelor : 21
Varsta : 32
Oras/Judet : ph
Respectarea Regulilor :
Sa incingem creierele. Left_bar_bleue99 / 10099 / 100Sa incingem creierele. Right_bar_bleue

Va place forumul : Da
Reputatie : 1
Puncte : 30
Data de inscriere : 25/01/2010

MesajSubiect: Re: Sa incingem creierele.   Sa incingem creierele. Icon_minitimeLun 25 Ian 2010, 20:29

Maneciu este o comuna ce a produs talente si rebuturi, de pe urma careia se profita , care este influentata de mai marii, care este frumoasa dpdv asezare, turism etc. O comuna mare cu putine locuri de munca dar cu un potential imens neexploatat.O comuna cu o scoala cat de cat serioasa in care se invata ceva si... cam atat.
aaa buna buna aia cu id-ul de mess si valabila Smile
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Respectarea Regulilor :
Sa incingem creierele. Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Sa incingem creierele. Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: Sa incingem creierele.   Sa incingem creierele. Icon_minitimeLun 25 Ian 2010, 20:32

Da-mi +1 Sa incingem creierele. 247597 Dar chiar...idem spayker adica maked one adica bo$$ lol
Ma intreb cum Restaurantul lui "pupazoaica" nu a dat faliment?
Strange
Sus In jos
SpaYkeR
Moderator
Moderator
SpaYkeR

Respectarea Regulilor :
Sa incingem creierele. Left_bar_bleue99 / 10099 / 100Sa incingem creierele. Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: Sa incingem creierele.   Sa incingem creierele. Icon_minitimeLun 25 Ian 2010, 20:32

pai nu vad dc sa dea, ca ii singurul din zona
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: Sa incingem creierele.   Sa incingem creierele. Icon_minitimeLun 25 Ian 2010, 20:34

Singurul?
Si celelalt "Tomas tu naabs" sau w/e
+1 inseamna un punct...la fiecare post ai un + o bara - si un minus -...aia inseamnca +1 sau -1
Sus In jos
SpaYkeR
Moderator
Moderator
SpaYkeR

Respectarea Regulilor :

MesajSubiect: Re: Sa incingem creierele.   Sa incingem creierele. Icon_minitimeLun 25 Ian 2010, 20:36

pai ala e o cafenea, nu poti compara cu un restaurant
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sa incingem creierele.   Sa incingem creierele. Icon_minitimeLun 25 Ian 2010, 20:39

A ba stai..din doua restaurante doar la unul se stie ca daca e Pizza Quatro Stagioni trebuie sa ai 4 spatii cu chestii diferite,si ca nu se pun toate la gramada acolo.

Serviciile sunt de c.acat. Si nu numai in Maneciu..sa dau un exemplu.eram in Valeni cautand un microbuz care merge la Maneciu. Mergem la nenea sofer.
Laura: Buna ziua.
Eu: mergeti la Maneciu?
ala n`a zis nimic..se holba intr`un telefon..
eu: Ma scuzati,mergeti la Maneciu?
Ala: da ma,n`ai auzit? Ce,ai casti un urechi? Am zis deja ca da!
Eu: nu,n`am castile in urechi. N`ati raspuns.
Ala: da..sigur..

Asta ca sa dau exemplu de prosti..care eventual isi pierd si clientii asa.

Ah..cum zicea si Balaurs..Maneciu a evoluat daca majoritatea au internet.. dar asta nu inseamna o evolutie decat pe plan personal,ca om faci o inaintare de`asta,nu la nivel comunal.

p.s. ala cenzureaza cand zic c.acat,nu`i corect.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sa incingem creierele.   Sa incingem creierele. Icon_minitime

Sus In jos

Sa incingem creierele.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Maneciu 4 ALL :: Maneciu Stuff :: Discutii-
Mergi direct la: