Maneciu 4 ALL
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Maneciu 4 ALL

Counter-strike, Photoshop, Hacking, Soft, Rewiews, Discutii despre jocuri 
PortalAcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ce telefon imi recomandati

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
SpaYkeR
Moderator
Moderator
SpaYkeR

Numarul mesajelor : 21
Varsta : 32
Oras/Judet : ph
Respectarea Regulilor :
Ce telefon imi recomandati Left_bar_bleue99 / 10099 / 100Ce telefon imi recomandati Right_bar_bleue

Va place forumul : Da
Reputatie : 1
Puncte : 30
Data de inscriere : 25/01/2010

Ce telefon imi recomandati Empty
MesajSubiect: Ce telefon imi recomandati   Ce telefon imi recomandati Icon_minitimeLun 25 Ian 2010, 20:35

Buget:300-500 RON
Caracteristici:baterie de lunga durata, Mp3+casti, card slot, si... sa arate decent.Camera etc etc etc nu ma intereseaza absolut deloc, pt ca eu miam dorit un mp3,4 player dar tinand cont ca nu mai am telefon vreau sa le combin Smile
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Numarul mesajelor : 873
Varsta : 30
Oras/Judet : Maneciu
Respectarea Regulilor :
Ce telefon imi recomandati Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ce telefon imi recomandati Right_bar_bleue

Reputatie : 2
Puncte : 179
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: Ce telefon imi recomandati   Ce telefon imi recomandati Icon_minitimeLun 25 Ian 2010, 20:38

Nokia 5230
Touchscreen , Accelerometru , Baterie 1320mAh, mp3 player,vine cu un card de 4 gb parca,Sistem operare Symbian,Adobe Flash

Pret....Cam piperat 713 ron dar merita...
la 400 Ron iti poti lua samsunguri dalea touchscreen dar nu merita...os e unu varza...
Sus In jos
https://maneciu4all.forumgratuit.ro
Andreea.
Helper
Helper

Numarul mesajelor : 207
Varsta : 27
Oras/Judet : Maneciu bla bla.
Respectarea Regulilor :
Ce telefon imi recomandati Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ce telefon imi recomandati Right_bar_bleue

Va place forumul : Da
Reputatie : 1
Puncte : 214
Data de inscriere : 04/02/2010

MesajSubiect: Re: Ce telefon imi recomandati   Ce telefon imi recomandati Icon_minitimeMier 24 Feb 2010, 11:22

Cu subiectul tau mi`am amintit de un post..doar c`ar trebui sa maresti putin bugetul..sau amana cumpararea si mai fa economii.
Anyway,uita`te pe aici http://makavelis.com/2010/02/imi-schimb-telefonul-cu-unul-recomandat-de-voi.html . Printre comentarii`s niste chestii,poate te inspira.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce telefon imi recomandati   Ce telefon imi recomandati Icon_minitime

Sus In jos

Ce telefon imi recomandati
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce telefon folosesti?
» cel mai modern telefon

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Maneciu 4 ALL :: Distractie :: Discutii Generale-
Mergi direct la: