p.s. Desi se refera la Romania,l`am pus la Maneciu,e aceeasi situatie doar ca la nivel mai mic.
NewFolder Poster
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 29 Oras/Judet : Craiova / Dolj Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 0 Puncte : 55 Data de inscriere : 25/01/2010
Subiect: Re: Pot sa fiu rea? Mier 27 Ian 2010, 00:07
LOL !
"aia hoti .... astia hoti .... mamal lor la toti" <-- LOL !
raresb ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 32 Oras/Judet : sibiu Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 1 Puncte : 25 Data de inscriere : 30/11/2008
Subiect: Re: Pot sa fiu rea? Mier 27 Ian 2010, 10:44
vai andreea te-ai pus pe lautareasca
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Pot sa fiu rea? Mier 27 Ian 2010, 11:17
Hei,nu`i lautareasca. Ca sa ironizeze mai mult situatia romaniei s`a ales ritmul asta. Victor Socaciu e un mare artist,si in niciun caz un lautar de doi bani.
raresb ROOT ADMIN
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 32 Oras/Judet : sibiu Respectarea Regulilor : Va place forumul : Super Reputatie : 1 Puncte : 25 Data de inscriere : 30/11/2008
Subiect: Re: Pot sa fiu rea? Mier 27 Ian 2010, 19:31
nam zis cai un lautar de doi bani poate e un lautar dar poate e de trei bani si nu mai faceti glume pe baza tarii noastre ca acuma chiar suntem intr-o situatie de *****
P.S. Nu, nu poti sa fi rea
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Pot sa fiu rea? Mier 27 Ian 2010, 21:54
First of all,eu`s rea ca asa vreau eu acum si acum si chiar acum! Mai,n`ai zis ca`i de doi bani,dar asa`s lautarii in viziunea mea.. de doi bani[scuzati,da stiu,scuzati..] . Crede`ma,decat sa "joc"[cum zic traditionalii:))] pe o sarba autentica,prefer something like Cobra Starship,sau Paramore,sau Papa Roach! asa.. nu fac glume pe baza tarii,pur si simplu unii incearca sa mai arate situatia din Romania celor care pacalesc poporu zicand ca nu prea`i asa. Ca sa`ti dovedesc ca nu`i un artist de doi bani,asa cum m`a duc gandul cand ai zis tu ca m`am dat pe melodii lautaresti,asculta "oameni de zapada" or..nu,doar asta. e de ajuns sa te convingi. :d
raresb ROOT ADMIN
Subiect: Re: Pot sa fiu rea? Vin 29 Ian 2010, 00:06
Bine bine hoo Miroase a Andreea incinsa Mie nu mi-o placut niciodata Victor Socaciu si nici no sa-mi placa Nu, chiar nu poti sa fi rea pe forum pentru ca asa zic eu... Acasa la tine poti Si daca uni spun ca nui asa de rau si un copil de 13 ani zice...atunci ala este un om tampit (scuzati de expresie) si fara minte. Asa ca nu mai pune cantece din astea ca nui de gluma situatia noastra
Subiect: Re: Pot sa fiu rea? Vin 29 Ian 2010, 08:22
Pe tine te preocupa cam tot de Romania...ca si cum ai fi un mare critic...si la varsta asta...am mai zis...nu esti in masura sa comentezi
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Pot sa fiu rea? Vin 29 Ian 2010, 09:58
N`am pus cantecul ca sa insinuez o gluma,e unul foarte real si care`si insuseste toate nevoile si situatiile din Romania.
Si Cristi,n`am zis asta. In viata mea nu m`as face critic ca sa comentez situatia din Romania,asta insemnand ca m`as face un fel de jurnalist.As muri prea devreme fata de cat mi`am propus eu.Pur si simplu s`a deschis subiectul pe forum si fiecare am dat cu parerea.
raresb ROOT ADMIN
Subiect: Re: Pot sa fiu rea? Vin 29 Ian 2010, 13:37
Nu, nu e deloc real...este doar o porcarie si daca victor socaciu face asemenea cantece, inseamna ca are probleme la cap... Nu mai deschide subiecte din astea asa de prostesti...
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Pot sa fiu rea? Vin 29 Ian 2010, 18:31
Da` sigur,daca incep Parazitii sa cante niste cacaturi pline de injuraturi atunci numai au probleme la cap,sunt foarte cool. habar n`aveti sa apreciati ceva,va multumiti cu putinul Romaniei.
Explica draga Rares termenul " prostesti" din punctul tau de vedere,ma roade curiozitatea sa stiu ce ar punea gandi mintea ta de roman prost in astfel de caz.
raresb ROOT ADMIN
Subiect: Re: Pot sa fiu rea? Vin 29 Ian 2010, 23:08
Eu nu ascult parazitii Si termenul prostesti are singularul prostesc, adica ceea ce se afla in mintea ta si in postul tau Si trei, n-am zis ca nu ma multumesc cu putinul Romaniei, adica am o prietena, ne iubim...am o familie sanatoasa....am note bune la scoala....am un frate si o sora cu care ma inteleg super...na exemple draga Andreea cu intelectualul ei prostesc
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Pot sa fiu rea? Vin 29 Ian 2010, 23:10
Bravo,e vorba de Roxana? parca asa o chema Ma rog,cum zici tu Rares,opiniile mele se termina aici.
raresb ROOT ADMIN
Subiect: Re: Pot sa fiu rea? Vin 29 Ian 2010, 23:35