Maneciu 4 ALL
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Maneciu 4 ALL

Counter-strike, Photoshop, Hacking, Soft, Rewiews, Discutii despre jocuri 
PortalAcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor?

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Numarul mesajelor : 873
Varsta : 30
Oras/Judet : Maneciu
Respectarea Regulilor :
Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor? Right_bar_bleue

Reputatie : 2
Puncte : 179
Data de inscriere : 10/02/2008

Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor? Empty
MesajSubiect: Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor?   Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor? Icon_minitimeMier 27 Ian 2010, 11:29

Fiecare spune ce profesori are...si cum se comporta....
Va ascult!
Sus In jos
https://maneciu4all.forumgratuit.ro
raresb
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN

Numarul mesajelor : 235
Varsta : 32
Oras/Judet : sibiu
Respectarea Regulilor :
Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor? Right_bar_bleue

Va place forumul : Super
Reputatie : 1
Puncte : 25
Data de inscriere : 30/11/2008

MesajSubiect: Re: Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor?   Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor? Icon_minitimeMier 27 Ian 2010, 11:36

asa...incepem de la
dimulete-romana-....face glume care doar ea le intelege, si e cam severa...ah si tine discursuri de 30 de min daca cineva intarzie
hull(este nume nemtesc si se pronunta hiul sau asa ceva)-fizica-cam nebun. canta in ore. si ne povesteste aceasi poveste in fiecare ora...pana cand gaseste alta...
paraian-desen-de treaba, are dinti de soarece...
muntean-biologie-....
fratila-muzica-ne lasa sa facem orice vrem, in afara de chiulit, da ne da drumul mai repede de la ore pentru ca muzica e ultima ora
nowak-matematica- deci ii cel mai adevarat dascal din tot brukenthalul din sibiu, e calma, si poti sa vi fara teme la ea lol
bratu-engleza-hmm...no comment
secas-germana-are umor, de treaba....
tudor camelia(femeia-barbat lol )-chimie- cam nebuna dar merge lol
cam atat, nu mai comentez la alti profesori lol
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor?   Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor? Icon_minitimeMier 27 Ian 2010, 11:40

profa de romana- Face ca ***** daca nu faci se zice ea. Si daca n`are dreptate oricum face ca *****.
Profu de mate- daca si`ar face un pic ora mai placuta eu cel putin mi`as face cu sfintenie temele
profa de chimie- draguta pana te prinde ca ai copiat,desi a fost tampit de proasta la ultimele 2 teste ca nu ne`a prins deloc
profa de fizica- eh,draga de directoare,maturatoare nu s`a gandit sa se faca? i`ar sta mai bine.
sport-cred ca`i cel tare profesor. daca`i toate mediile[aproape] de 10 iti pune note de la el ca sa nu`ti strice media.

sa continue cristi,am uitat ceilalti profesori.
Sus In jos
R3sp3ct
ROOT ADMIN
ROOT ADMIN
R3sp3ct

Numarul mesajelor : 873
Varsta : 30
Oras/Judet : Maneciu
Respectarea Regulilor :

Reputatie : 2
Puncte : 179
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor?   Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor? Icon_minitimeMier 27 Ian 2010, 11:41

LOL?
Si la noi e la fel...la muzica ne lasa sa facem cam ce vrem cateodata...ne da drumu mai devreme....
la romana...ramanem fara suflare in pauza
matematica.... si mai si! Sad
eh mai am multe de zis

CE MA!??
Sport ....MIe mi-a stricat de nu stiu cate ori media la sport...futu....in bot
Sus In jos
https://maneciu4all.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor?   Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor? Icon_minitime

Sus In jos

Incep eu: Sa ne dam parerea de fiecare profesor?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Parerea de azi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Maneciu 4 ALL :: Maneciu Stuff :: School Stuff-
Mergi direct la: