Maneciu 4 ALL
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Maneciu 4 ALL

Counter-strike, Photoshop, Hacking, Soft, Rewiews, Discutii despre jocuri 
PortalAcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Warcraft si Starcraft

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
razvan
Junior
Junior
razvan

Numarul mesajelor : 24
Respectarea Regulilor :
Warcraft si Starcraft Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Warcraft si Starcraft Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 0
Data de inscriere : 01/09/2008

Warcraft si Starcraft Empty
MesajSubiect: Warcraft si Starcraft   Warcraft si Starcraft Icon_minitimeLun 01 Sept 2008, 20:51

Am facut acest subiect nou pentru a discuta despre jucatorii de Starcraft care folosesc cheat-uri si/sau se canoneaza......ce rost are sa mai jucam daca jumatate de harta este plina de canoane......degeaba fac o 100 de hidre k trec doar pana la jumate..voua cum vi se par cei ce se canoneaza???
Sus In jos
CrazyX
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 7
Respectarea Regulilor :
Warcraft si Starcraft Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Warcraft si Starcraft Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 0
Data de inscriere : 01/09/2008

Warcraft si Starcraft Empty
MesajSubiect: sc rules   Warcraft si Starcraft Icon_minitimeLun 01 Sept 2008, 21:59

Bun subiect :) da ai dreptate...eu consider k is prea n00bi nu stiu sa faca si alt cv ... poate o fi prea greu sa faca si ei un zelot :!: oriqm ceva e % sigur dak intri pe un server de starcraft din 1000 de usri 400 pe putin sunt canonari Neutral
Sus In jos

Warcraft si Starcraft
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» World of Warcraft
» starcraft

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Maneciu 4 ALL :: Administratie :: Cos de gunoi-
Mergi direct la: